2021/22 Euroleague 33’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

30.03.2022 - 11:11

2021/22 Euroleague 33’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

THY Euroleague 33’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Son haftalara girilirken yine bir müsabaka şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında olacak.

Sezon başından bu yana Euroleague özelinde şifresiz yayınlarına devam eden beIN Sports, 33’üncü haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Yine bir müsabakayı beIN Sports Haber ekranlarından yayınlayacağını duyuran kanal, bu mücadeleyi Anadolu Efes-Alba Berlin şeklinde belirledi.

Her hafta temsilcilerimizden birinin maçını şifresiz yayınlayan beIN Sports, Cuma 20.30’daki Anadolu Efes-Alba Berlin karşılaşmasını, beIN Sports Haber ekranlarından basketbolseverlerle buluşturacak.

Anadolu Efes İyi Başladı Kötü Bitirdi

Bu sezonun neredeyse hiçbir bölümünde beklentileri karşılayamayan Anadolu Efes, çift maç haftasında iki zorlu mücadeleye çıktı. Önce Real Madrid karşısında büyük bölümünü geride götürdüğü mücadeleyi kazanan Anadolu Efes, daha sonrasında Milano karşısında rakibinin geri dönüşüne izin verdi.
1 euroleague 30.3.2022.jpg      
Çift maç haftasını 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle geçiren Anadolu Efes, bu sonuçlarla ilk 4 şansını kaybetti. Anadolu Efes’te hedef, kalan bölümde Olympiakos veya Milano ile eşleşecek dereceyi elde etmek.

Alba Berlin İstanbul Turunda

Geçtiğimiz hafta Barcelona ve Kızılyıldız ile karşılaşan Alba Berlin, aynı temsilcimiz Anadolu Efes gibi 1 galibiyet ve 1 mağlubiyetle çift maç haftasını geride bıraktı. 10 galibiyeti bulunan Alba Berlin’in bu haftaki durağı İstanbul.                   2 euroleague 30.3.2022.jpg      
Önce erteleme maçında Salı günü Fenerbahçe Beko’yu mağlup eden Alba Berlin, 33’üncü haftada Anadolu Efes’e konuk olacak.

İstanbul’daki 7 Karşılaşma da Anadolu Efes’in

Anadolu Efes ile Alba Berlin daha önce İstanbul’da 7 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların tamamını temsilcimiz Anadolu Efes kazanmayı başardı. Alba Berlin’in Anadolu Efes önündeki son galibiyeti ise 2004 yılında geldi.

Geçtiğimiz hafta Milano’ya kaybederek ilk 4 ihtimali kalmayan Anadolu Efes ile İstanbul’daki ilk galibiyetini arayan Alba Berlin arasındaki Euroleague 33’üncü hafta mücadelesi, Cuma 20.30’dan itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında.