BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Lille Chelsea 16 Mart Exxen LİNK

16.03.2022 - 19:10

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Lille Chelsea 16 Mart Exxen LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkacak takımlar birer birer belli olmaya başlıyor. Chelsea ve Lille takımları arasında oynanacak olan Son 16 Turu rövanş maçı bu akşam Türkiye saatiyle 23.00’da oynanacak. Chelsea’nin bir adım önde olduğu karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbol severlerin gerçekleştirdiği aramalar genel olarak şu şekilde: Lille Chelsea maçı online, Lille Chelsea maçı canlı izle, Lille Chelsea maç izle, Lille Chelsea maçı bedava izle, Exxen izle, Chealsea maçı izle, Lille maçı izle, Şampiyonlar Ligi maçı izle, Exxen canlı izle, bedava maç izle, Exxen bedava link, ücretsiz Lille maçı, Chelsea Şampiyonlar Ligi maçı canlı. Maç öncesi iki takımın güncel form durumlarını ve canlı yayın detaylarını içeriğimizin devamında bulmanız mümkün.

LİLLE CHELSEA CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Chelsea'nin Lille Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Lille Chelsea Maçı Canlı Yayın Linki

Lille Chelsea İzleme Linki: Lille ve Chelsea arasında oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına “Stade Pierre-Mauroy” ev sahipliği yapacak. Maç ülkemizde yalnızca Exxen dijital platformundan yayınlanacak.

Lille Chelsea Maçı Canlı Takip

Chelsea Lille maçı, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde günün ön plana çıkan karşılaşması olarak dikkat çekiyor. Maça dair istatistik takibi yapmak isteyen futbol tutkunları, organizasyonun resmi sitesindeki canlı maç merkezi bölümünden faydalanabilir.

LİLLE CHELSEA MAÇI CANLI TAKİP

Lille Zoru Başarmak İstiyor

Lille Sosyal Medya Ekibinin Chelsea Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Milli futbolcularımız Zeki Çelik ve Burak Yılmaz’ın başarılı bir şekilde formasını giydiği Lille, geçen sezonki şampiyonluk başarısı sayesinde bu sene Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterme şansı buldu. Şu ana dek bu fırsatı oldukça olumlu bir şekilde kullanan takım, grup aşamasında Salzburg, Sevilla ve Wolfsurg gibi güçlü takımların arasından lider olarak sıyrılmayı başardı. Son 16 Turu ilk maçında İngiltere’de Chelsea karşısında etkili olamayan Fransız ekibi, 2-0’lık skora razı oldu. Fransa Ligi’nde şampiyonluk yarışından erken bir şekilde kopan ve kendini bir anda 6’ncı basamakta bulan ekip, son 5 maçtan 11 puan toplasa da beklentilerin altında kaldı. Bu maçta Chelsea karşısında zoru başarmak isteyen Lille, sahaya önemli oyuncusu Sanchez’den yoksun olarak çıkacak.

Chelsea Avantajı Cebine Koydu

Chelsea Antrenmanından Bir Kesit

İngiltere temsilcisi Chelsea, kendi saha ve seyircisi önünde etkileyici bir futbolla galip geldi ve tur için avantajı cebine koydu. Özellikle savunma kimliğini net şekilde yansıtan ve Lille’e kolay kolay pozisyon şansı tanımayan Maviler, bu sene kupanın gizli favorilerinden biri olarak görünüyor. Özellikle takımın bu sene şampiyonluk yarışından kopmuş olması, Şampiyonlar Ligi hedefine daha yoğun şekilde odaklanılmasını sağladı. Chelsea’nin bu kupanın son sahibi olduğunu da bu vesileyle anımsatalım. Takım bu sene grup aşamasında Juventus, Malmö ve Zenit’in yer aldığı gruptan ikinci olarak çıkmayı başardı. Ligde ise müthiş bir form yakalayan Londra ekibi, son 5 maçından da galibiyet çıkardı. Bu maç öncesinde ev sahibi ekipte, Chilwell ve Odoi’nin sakat olduğunu görüyoruz.

Yaptırımlar Nedeniyle Chelsea’nin Geleceği Belirsiz

Abramovic Chelsea Takımını Alkışlıyo

Chelsea takımı Rusya Ukrayna savaşından en çok etkilenen takımlardan biri durumunda. Chelsea takımının fenomen sahibi Abramovich, yakın zaman önce kulüp sahibi olmaktan resm olarak ihraç edildi. Rus iş insanı, bu gelişme üzerine kulübü satışa çıkardığını açıkladı. Daha da sarsıcı olanı ise Londra ekibine incelemenin başlatıldığı bu süreçte sponsorluk anlaşmalarının da dondurulması oldu. Banka hesapları dondurulan Chelsea, mali açıdan sıkıntılı bir sürecin içerisine girdi. Kulübün geleceği büyük bir belirsizlik içerisinde. Bilindiği üzere Abramovich tam 19 seneden bu yana Chelsea takımının başında bulunuyordu. Gelişmelere bağlı olarak takımın önümüzdeki sene dağılabileceği ve kulübün küçülmeye gidebileceği konuşuluyor.  Böyle bir atmosferde oyuncuların sahaya odaklanması çok da kolay olmayacaktır.

Lille Chelsea Maçı İlk 11'ler

Lille: Leo Jardim, Zeki Çelik, Djalo, Botman, Gudmundsson, Fonte, Bamba, Xeka, David, Burak Yılmaz, Andre
Chelsea: Mendy, Christensen, Thiago Silva, Rodiger, Aspilicueta, Kovacic, Kante, Jorginho, Alonso, Havertz, Pulisic