2021/22 Euroleague 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

16.03.2022 - 07:44

2021/22 Euroleague 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

THY Euroleague 30’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. beIN Sports Haber ekranlarından bir mücadele şifresiz yayınlanacak.

THY Euroleague’de bir mücadeleyi şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, 30’uncu haftanın programını açıkladı. Fenerbahçe Beko’nun Zenit ile oynayacağı haftada Rus takımlarının ihracı sonrası bay geçmesi, beIN Sports’un şifresiz maçı Anadolu Efes karşılaşmasından yana kullanmasını sağladı. Perşembe günü 21.00’deki Zalgiris Kaunas-Anadolu Efes mücadelesini, beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Zalgiris Kaunas Hedefsiz Kaldı

Sezon başından bu yana ligde en sorunlu ekipler arasında görülen Zalgiris Kaunas, artık normal sezonun bitmesini bekliyor. Ligde sadece 7 galibiyet alabilen Zalgiris Kaunas, geçtiğimiz hafta ligin en büyük sürprizlerinden birine imza attı.

Euroleague şampiyonluğunun en büyük favorilerinden Barcelona karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Zalgiris Kaunas, Salı günü erteleme maçında Olympiakos’a mağlup oldu. 

1 euroleague 16.3.2022.jpg      
Zalgiris Kaunas, bir sürpriz de Anadolu Efes’e yapmak için parkede olacak.

Anadolu Efes Mağlubiyet Serisinde

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Anadolu Efes, son iki maçı kaybederek yine ilk 4 hedefinden geriye gitti. İlk 8’e tutunmaya çalışacak Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas karşısında galip gelmeyi hedefliyor.

Ligin 29’uncu haftasında Monaco deplasmanında varlık gösteremeyen Anadolu Efes, 12 galibiyetle 5’inci sırada bulunuyor. 
2 euroleague 16.3.2022.jpg      
9’uncu sıradaki Maccabi ile sadece 1 galibiyet farkı bulunan Anadolu Efes, artık hata yapmak istemiyor.

Euroleague 30’uncu Haftası Nefes Kesecek

Euroleague’de 30’uncu haftada birbirinden kritik karşılaşmalar oynanacak. Sıralama açısından çok önemi olmasa da isminin büyüklüğüyle fark yaratan Olympiakos-Panathinaikos derbisi, Perşembe 22.00’den itibaren beIN Sports 3 ekranlarında olacak.

Haftanın bir diğer kritik karşılaşmasında Milano’nun konuğu Bayern Münih. Play-off hattını yakından ilgilendiren bu mücadele, Cuma 22.30’da beIN Sports Max 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Perşembe 21.00’de beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlanacak Zalgiris Kaunas-Anadolu Efes maçının yanı sıra Euroleague’deki tüm karşılaşmaları beIN Sports kanallarından takip edebilirsiniz.