Şampiyonlar Ligi’nde Misafirlerin Gecesi! İki Çeyrek Finalist Daha Belli Oldu

15.03.2022 - 22:27

Şampiyonlar Ligi’nde Misafirlerin Gecesi! İki Çeyrek Finalist Daha Belli Oldu

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunun ikinci maç haftası oynanıyor. Geçtiğimiz hafta çeyrek finale yükselen dört takımın ardından bu gece iki takım daha turu geçerek adını son sekize yazdırmayı başardı. Manchester United-Atletico Madrid ve Ajax-Benfica maçlarının oynandığı gecede neler yaşandı? İşte gecenin sonuçları ve çeyrek final ile ilgili tüm detaylar!

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen iki takım daha belli oldu. Geçtiğimiz hafta oynan maçlarda Liverpool, Bayern Münih, Manchester City ve Real Madrid turu geçen takımlar olmuştu. Bu gece iki takım daha adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Ev Sahipleri Yıkıldı

MAanchester United-Atletico Madrid maçında Renan Lodi'nin gol sevinci

Şampiyonlar Ligi son 16 turunun ikinci haftasında deplasmanda mücadele eden iki takım da aynı skoru alarak bir üst tura yükselmeyi başardı. 1-1 biten ilk maçın ardından Old Trafford’ta Manchester United’ın karşısına çıkan Atletico Madrid, Renan Lodi’nin golüyle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Gecenin diğer maçında Benfica, deplasmanda Ajax’ı 1-0 ile geçti. Darwin Nunez’im golüyle galibiyete uzanan Benfica adını çeyrek finalistler arasında yazdırmayı başardı. İki takım arasında oynanan ilk maç 2-2 sonuçlanmıştı.

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi

2021/2022 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final, yarı final ve final kura çekimleri, 18 Mart Cuma günü Türkiye saatiyle 14:00’da İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek. Kura çekimi EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.  Çeyrek finalde 1'inci maçlar 5/6 Nisan,. 2'nci maçlar ise 12/13 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Son İki Çeyrek Finalist Belli Oluyor!

Juventus-Villarreal maçından bir ikili mücadele

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde mücadele edecek altı takım belli oldu. Adını son sekize yazdıracak iki takım ise bu akşam belli oluyor. Son iki takımın da belirlenmesiyle sekiz kulüp, cuma günü yapılacak kura çekimine katılacak. Şampiyonlar Ligi son 16 turunun son maç gününe ait program şöyle:

16 Mart/Saat 23:00
  • Juventus-Villarreal
  • Lille-Chelsea