Tivibu Spor 15-21 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

15.03.2022 - 13:04

Tivibu Spor 15-21 Mart Arasında Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Her hafta birçok mücadeleyi ekranlara getiren Tivibu Spor, 15-21 Mart arasında yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Basketbol Şampiyonlar Ligi ve Belçika Pro League’den toplam 6 karşılaşma şifresiz yayınlanacak.

Her hafta birçok farklı organizasyondan mücadeleleri ekranlara getiren Tivibu Spor, bu karşılaşmaların bazılarını şifresiz yayınlıyor. 15-21 Mart tarihleri arasında yayınlayacağı şifresiz maçları da geçtiğimiz saatlerde açıklayan Tivibu Spor, 6 karşılaşmayı sporseverlerle buluşturacak.

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nden İki Karşılaşma Şifresiz

Basketbol Şampiyonlar Ligi yayıncısı Tivibu Spor, iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacağını duyurdu. Bugün 20.30’daki Rytas-Tenerife mücadelesi, şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak. Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin favorilerinden Tenerife ile gruptaki iddiasını devam ettirmek isteyen Rytas arasındaki bu mücadeleyi, Tivibu Spor Youtube kanalından da takip edebilirsiniz.

1 tivibuspor 15.3.2022.jpeg      
Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçta temsilcimiz Galatasaray NEF, Dijon’a konuk oluyor. 

Galatasaray NEF, grupta iddiasını devam ettirmek için mutlak kazanmak zorunda. Dijon-Galatasaray NEF mücadelesi, Çarşamba 22.30’da şifresiz yayınla Tivibu Spor’da.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi Heyecanı Tivibu Spor’da Devam Ediyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde bu hafta üç karşılaşma Tivibu Spor ekranlarında olacak. Önce Çarşamba günü 16.00’da Fenerbahçe Safiport, Bursa BB’yi konuk edecek. Şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarından bu karşılaşmayı takip edebileceksiniz.

Cumartesi günü 13.00’te lig ikincisi OGM Orman’ın konuğu Galatasaray olacak. Bu karşılaşma da Tivibu Spor’dan şifresiz yayınlanacak. Haftanın kapanışı da Tivibu Spor’da olacak.  2 tivibu spor 15.3.2022.jpg      
Pazartesi 17.00’deki Beşiktaş-Çankaya Üni mücadelesini şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarından takip edebileceksiniz.

Belçika’da Dev Maç Tivibu Spor’da

Belçika Pro League karşılaşmalarını ekranlara getiren Tivibu Spor, bir mücadeleyi şifresiz yayınlıyor. Haftanın şifresiz maçı ise geçtiğimiz saatlerde açıklandı.

Ligde ikinci sırada yer alan Club Brugge ile ilk 8’e tutunmak isteyen Genk arasındaki mücadele, Pazar günü 15.30’dan itibaren şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak. Club Brugge-Genk karşılaşmasını, Tivibu Spor Youtube kanalından da takip edebilirsiniz.