CBC Sport 15-17 Mart Arasında Yayınlayacağı Avrupa Kupaları Maçlarını Açıkladı

15.03.2022 - 07:25

CBC Sport 15-17 Mart Arasında Yayınlayacağı Avrupa Kupaları Maçlarını Açıkladı

Azerbaycan kanalı CBC Sport, 15-17 Mart arasında yayınlayacağı maçları açıkladı. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde toplam 3 karşılaşma CBC Sport ekranlarında olacak. Ayrıca bazı karşılaşmalar CBC Sport Web sitesinden naklen yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde çeyrek finalistler 15-17 Mart arasında oynanacak karşılaşmalarla belli oluyor. Türkiye’den de izlenebilen Azerbaycan kanalı CBC Sport, her hafta olduğu gibi bu hafta da Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi heyecanını sporseverlerle buluşturuyor. 

Ronaldo Bir Kez Daha Simeone’ye Karşı

Hafta sonu Tottenham karşısında 3 golle yıldızlaşan Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselme maçında Atletico Madrid’i konuk ediyor. Bu dev maç CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Günün diğer mücadelesinde ise Ajax’ın konuğu Benfica. Bu mücadele, CBC Sport web sitesinde futbolseverlerle buluşacak.

Salı

23.00 Manchester United-Atletico Madrid | CBC Sport

23.00 Ajax-Benfica | CBC Sport Web

1 cbc sport 15.3.2022      

Juventus Tur Peşinde

Sezonun ikinci bölümünde oynadığı oyunla dikkat çeken Juventus, ligde rakipleriyle puan farkını azalttı. Şampiyonlar Ligi’nde de yoluna devam etmek isteyen Juventus, Villarreal engelini aşmaya çalışacak. Bu keyifli mücadele, CBC Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

Günün ikinci maçında Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’in formasını giydiği Lille, banka hesaplarının dondurulmasıyla zor durumda kalan Chelsea’yi konuk ediyor. Bu maç da CBC Sport Web sitesinden naklen yayınlanacak.

Çarşamba

23.00 Juventus-Villarreal | CBC Sport

23.00 Lille-Chelsea | CBC Sport Web

2 cbc sport 15.3.2022.jpg      

Galatasaray-Barcelona Maçı CBC Sport’ta

İlk maçta deplasmanda kusursuza yakın savunma performansıyla oynayan Galatasaray, İstanbul’da Barcelona’yı konuk ediyor. 0-0’ın rövanşında turu geçmek isteyen Galatasaray’ın Barcelona sınavı CBC Sport ekranlarında olacak. 

UEFA Avrupa Ligi programında 23.00 kuşağından da bir mücadelenin CBC Sport ekranlarından yayınlanması bekleniyor. 23.00’teki maçlardan hangisinin CBC Sport’ta yayınlanacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Perşembe

20.45 Galatasaray-Barcelona | CBC Sport