BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester United-Atletico Madrid 15 Mart Exxen LİNK

15.03.2022 - 17:17

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Manchester United-Atletico Madrid 15 Mart Exxen LİNK

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunun rövanş maçları büyük bir heyecana sahne oluyor. Bu akşam Türkiye saatiyle 23.00’da İngiltere temsilcisi Manchester United, Old Trafford’da İspanya’nın güçlü ekibi Atletico Madrid’i ağırlıyor. Karşılaşmayı ülkemizden kesintisiz bir şekilde izlemek isteyen futbol tutkunları, genel olarak şu tip aramalara yöneliyor: Manchester Atletico maçı canlı izle, Şampiyonlar Ligi şifresiz, Exxen canlı izle, Manchester United maçı şifresiz izle, Atletico Madrid ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Manchester United Atletico Madrid online izle. Maça dair bütün detayları ve canlı yayın bilgilerini sizler için bir araya getirdik.

MANCHESTER UNİTED-ATLETİCO MADRİD CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Manchester United Atletico Madrid Maçı Canlı Yayın Linki

Manchester United Atletico Madrid İzleme Linki Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkmak adına büyük bir mücadele veren iki güçlü ekip, İngiltere’de kozlarını paylaşıyor. Maç Türkiye’de yasal olarak sadece Exxen dijital platformunda olacak.

Manchester United Atletico Madrid Maçı Canlı Takip

Devler Sahnesi’nin fark yaratan iki takımının mücadelesini canlı olarak izleme şansı edinemeyen futbol severler, en azından istatistik takibi yapmak adına UEFA’nın resmi sitesinden faydalanabilir. Bu alanda maç boyunca canlı istatistik bilgileri ve maç içi anlatımlar karşınızda olacaktır.

MANCHESTER UNİTED ATLETİCO MADRİD MAÇI CANLI TAKİP

Manchester Bir Adım Önde

Manchester United Atletico Madrid karşılaşması öncesinde ev sahibi ekibin az da olsa favori gösterildiğini görüyoruz. Tur için açılan bahis oranları da bunu kanıtlar nitelikte. İspanya’daki ilk maçta rakibine teslim olmayan Manchester, uzun zamandır başarılı olamadığı bu sahnede zirveye çıkmak istiyor. Ronaldo liderliğinde potansiyelli bir kadroya sahip olmasına rağmen Premier Lig’de istediği başarıyı elde edemeyen Manchester, ağır City yenilgisinden sonra Tottenham takımına patladı. Ev sahibi ekip, buraya gelirken grup aşamasında Villarreal, Atalanta ve Young Boys ile karşılaştı. Bu gruptan lider olarak çıkan United, şu ana dek Şampiyonlar Ligi’nde tek bir yenilgi aldı. Maç öncesinde United tarafında Greenwood’un sakat olduğunu görüyoruz.

Ronaldo Hafta Sonu Resital Sundu

Bu sene oynadığı futbolla zaman zaman eleştirilerin merkezinde olan Ronaldo, hafta sonunda eski günlerinden bir resital sundu. Hattrick yaparak yıldızlaşan Portekizli yıldız, birbirinden kaliteli golleriyle takımını galibiyete taşıdı. United, Tottenham maçını kazanarak ilk 4 adına oldukça kritik bir 3 puanın sahibi oldu. Ronaldo, bu hafta attığı 3 golle birlikte 2021-2022 sezonunda attığı toplam gol sayısını 18’e yükseltti.  Oyuncunun sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı ise büyük bir merak konusu. Ronaldo, rövanş maçında Manchester United tarafının en önemli kozu durumunda.

Atletico Avantajı Kaçırdı

Turun bir diğer tarafını oluşturan Atletico Madrid, yıllardır inşa ettiği takım kimliğini korumaya devam ediyor. Özellikle savunma kalitesiyle ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde her daim zirveye oynayan Atletico Madrid, ilk maçta öne geçmesine rağmen son dakikalara doğru gelen gole engel olamamış ve turu zora sokmuştu. La Liga’da son olarak Cadiz engelini 10 kişi olmasına rağmen geçen Simeone’nin öğrencileri, inatçı kimliğini bir kez daha göstermiş oldu. Atletico bu sene liderin 12 puan gerisinde kaldığı içi artık gözünü büyük ölçüde Şampiyonlar Ligi’ne çevirmiş durumda. Son 5 resmi maçında hiç kaybetmeyen İspanyol temsilcisinde bu maç öncesi Wass, Hermoso, Lemar ve Cunho gibi önemli isimler kadroda yer alamayacak.

Manchester United Atletico Madrid Muhtemel 11'ler

Manchester United: De Gea, Lindelöf, Maguire, Varane, Shaw, Fred, Pogba, Matic, Sancho, Rashford, Cristiano Ronaldo

Atletico Madrid: Oblak, Savic, Gimenez, Mandava, Llorente, Herrera, Vrsaljko, Lodi, Kondogbia, Correa, Felix