Seyhan Şaşko En İyi Spor Spikeri Ödülünün Sahibi Oldu

11.03.2022 - 14:10

Seyhan Şaşko En İyi Spor Spikeri Ödülünün Sahibi Oldu

Türkiye Kadın Zirvesi'nde en iyi spor spikeri ödülü Seyhan Şaşko’nun oldu. Ödülünü aldıktan sonra sosyal medyada açıklama yapan Şaşko, Kadınlar Günü mesajını da ödül üzerinden yayımladı.

beIN Sports’un başarılı spikerlerinden Seyhan Şaşko, en iyi spor spikeri ödülüne layık görüldü. Türkiye Kadın Zirvesi'nde ödülünü alan Şaşko, sosyal medyadan da bir paylaşım yaptı.

En İyi Spor Spikeri Ödülüne Layık Görüldüm

Seyhan Şaşko ödülünü aldıktan sonra sosyal medyada bir açıklama yaptı. En iyi spor spikeri ödülüne layık görüldüğünü belirten Şaşko, şu ifadeleri kullandı:

Türkiye Kadın Zirvesi”nde “En İyi Spor Spikeri” ödülüne layık görüldüm. 
Kadınlar Günü”nün kutlanmaya gerek duyulmadığı bir toplum hayal ediyorum. O zamana kadar sesimizi var gücümüzle duyurmaya devam. Çok basit. Kadın/erkek değil. İnsan. Öğretilene kadar da çalışmaya devam


Ersin Düzen Lobisi Yorumu

Seyhan Şaşko’nun yaptığı ödül paylaşımının altına bir takipçisi, hamilelik dönemi göz önünde bulundurulduğunda bunun diğer kadın spikerlere haksızlık olduğunu dile getiren bir yorum paylaştı. Ödülü “Ersin Düzen lobisi” sayesinde aldığını ima eden bu takipçisine Seyhan Şaşko yanıt verdi.

Size, o “göz önünde bulundurduğunuz” hamilelik dönemim dahil, 12 yıldır sektörde yaptığım işleri sıralardım ama nasıl olsa siz yine kötü niyetinizle “Ersin Düzen lobisi” derdiniz. Yine bir kadının aldığı ödülü, bir erkeğin üzerinden okurdunuz. Alın size kadınlar günü!


Seyhan Şaşko Kimdir?

Seyhan Şaşko, 7 Ocak 1989 tarihinde Ohri’de dünyaya geldi. Henüz üç yaşındayken babasının mesleği dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan Seyhan Şaşko, eğitimine de burada başladı. Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren spora ilgi duydu. Tenis başta olmak üzere birçok spor dalına ilgi duyan Seyhan Şaşko, bir dönem TRT Çocuk korosunda da yer aldı.

Televizyonculuk kariyerine 2009'da TRT'de başladı. Daha sonra Eurosport’ta "Ters Köşe" isimli programı hazırladı ve sundu. 360 kanalında da çalıştı. Bir dönem Tivibu Spor'da çalışan Seyhan Şaşko, Tivibu Spor’dan ayrıldıktan sonra beIN Sports’a transfer olmuştu. Geçtiğimiz yıl Ersin Düzen ile evlenen Seyhan Şaşko, beIN Sports’taki yayınlarına da doğum sebebiyle ara verdiğini açıkladı. Türkiye Kadın Zirvesi'nde en iyi spor spikeri ödülünü alan Seyhan Şaşko’nun önümüzdeki haftalarda beIN Sports’ta ekranlara geri dönmesi bekleniyor.