11-12-13 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

11.03.2022 - 08:00

11-12-13 Mart Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Hafta sonunda ismi çok büyük olmayan ama eğlenceli geçmeye aday mücadeleler oynanacak. 11-12-13 Mart Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü Türkiye ve Fransa’dan maçlara ayırdık. BSL, Euroleague ve Ligue 1’den oluşturduğumuz liste şu şekilde:

20.00 Merkezefendi Bld-Fenerbahçe Beko: Geçtiğimiz hafta German’ın muhteşem performansıyla Pınar Karşıyaka deplasmanından galibiyet çıkaran Merkezefendi Bld, Yalovaspor’u rahat geçen Fenerbahçe Beko’yu konuk ediyor. Bu keyifli mücadelenin adresi Tivibu Spor 2.

22.00 Monaco-Anadolu Efes: Euroleague’de haftanın kritik karşılaşmalarından biri Fransa’da oynanacak. İlk 8’de yer almak isteyen Monaco ile hafta içi Baskonia deplasmanında sürpriz bir yenilgi alan Anadolu Efes karşı karşıya geliyor. 

1 spor ekranı 11.3.2022.jpg      
Bu mücadele, beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

23.00 Lille-St Etienne: Bu sezon bir ileri iki geri modda yoluna devam eden Lille, Dupraz yönetiminde çıkışa geçen St Etienne’i konuk ediyor. Küme düşme hattından çıkan St Etienne ile ilk 6’yı hedefleyen Lille arasındaki bu mücadele, beIN Sports 2’de.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününü Süper Lig ile açıyoruz. Ardından İngiltere ve İspanya’ya uzanıyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

16.00 Kasımpaşa-Çaykur Rizespor: Kadro ve oyun açısından alttaki tüm takımlardan ayrışan Kasımpaşa, ligde kalmak için seri yakalaması gereken Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Kasımpaşa’nın kazanması, Çaykur Rizespor’un işini çok zora sokacak. Çaykur Rizespor’un kazanması ise alt tarafa yeniden hareket getirecek. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 1 ekranlarında.

20.30 Manchester United-Tottenham: Bu sezonu beklentilerin uzağında geçiren Manchester United, son haftalarda iyi oyunla galibiyetlere uzanan Tottenham’ı konuk ediyor. 

2 spor ekranı 11.3.2022.webp      
Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus platformunda.

23.00 Getafe-Valencia: La Liga eskisi kadar Türkiye’de ilgi görmüyor ama Türkiye’deki algısından daha iyi futbol oynanıyor. Getafe ve Valencia da eğlenceli oyunlar oynayan iki ekip. Bu iki ekibin kapışması, Spor Smart ekranlarında olacak.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü isme bakıldığında beklentinin az olacağı ama potansiyeli son derece yüksek karşılaşmaları seçtik.

13.30 Kayserispor-Konyaspor: Geçtiğimiz hafta Alanyaspor’a kaybeden Kayserispor, ligin en iyi pas takımlarından Konyaspor’u konuk ediyor. Tempolu geçmeye aday bu mücadele, beIN Sports 1 ekranlarında olacak.

17.00 Verona-Napoli: Ligin en tempolu oyunlarından birini oynayan Verona, geçtiğimiz hafta Milan’a kaybederek şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan Napoli ile kozlarını paylaşıyor. Özellikle ilk 60 dakika yüksek tempolu geçmesini beklediğimiz bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda.

19.05 Lyon-Rennes: Geçtiğimiz hafta Lorient’i mağlup etmeyi başaran Lyon, ligin belki de en iyi oyununu oynayan Rennes ile karşılaşıyor. Lyon ve Peter Bosz için gerçek bir sınav. Rennes’in temposuna nasıl ayak uyduracakları merak konusu. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 3’ten naklen yayınlanacak.

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. TBL’den Cuma 18.00’deki Fethiye Bld-Bornova karşılaşması da naklen bu ekranlarda olacak. Ayrıca Cumartesi 13.00’teki Yalovaspor-Galatasaray NEF ve 18.00’deki Anadolu Efes-Büyükçekmece BSL maçlarını da TRT Spor Yıldız’da takip edebilirsiniz.

A Spor ekranlarında Premier Lig’den bir karşılaşma şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmanın önümüzdeki saatlerde belli olması bekleniyor.

Tivibu Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak. Pazar 15.30’daki Anderlecht-Antwerp maçı da şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

beIN Sports Haber Cuma 22.00’deki Monaco-Anadolu Efes karşılaşmasını şifresiz ekranlara getirecek.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Granada-Elche: D-Smart Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.