28-29-30 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

27.01.2022 - 20:37

28-29-30 Ocak Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arası sebebiyle Avrupa’da birçok futbol ligi araya gitti. 28-29-30 Ocak Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesi bu sebeple biraz daha futbol dışına kaydı.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü iki harika tenis maçıyla açıyoruz. Ardında dümeni Euroleague’e kırıyoruz. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

06.30 Matteo Berrettini-Rafael Nadal: Berrettini, Monfils karşısında 5 setin sonunda galip geldi. Aynı şekilde Nadal da 5 setin ardından Shapovalov’u geçmeyi başardı. Final için mücadele edecek iki raketin yine bir 5 setlik maç oynaması muhtemel. Keyifli geçmeye aday mücadelenin adresi Eurosport 1.

11.30 Stefanos Tsitsipas-Daniil Medvedev: Djokovic’in denklemden çıktığı senaryoda Medvedev’in Avustralya Açık’ta ağır basacağı tahmin ediliyordu. Felix karşılaşması dışında da şu zamana kadar zorlanmadı. Tsitsipas’ın ise daha erken bir turda elenmesi bekleniyordu ama özellikle Sinner maçında oldukça etkileyici bir performans sergiledi. Yine son derece keyifli geçeceğini tahmin ettiğimiz bu mücadele, Eurosport 1 ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

19.00 Unics Kazan-CSKA Moskova: Euroleague’de Rus derbisi basketbolseverleri bekliyor. Beklentileri fazlasıyla aşan Unics Kazan ile beklentilerin bir hayli gerisinde kalan CSKA Moskova’nın bu keyifli kapışması, beIN Sports HD 3 ekranlarında.


1 Nadal-Berrettini 27.1.2022      

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününe yine tenis ile başlıyoruz. Ardından İngiltere ve Kamerun’a uzanıyoruz. Günün dikkat çekici maçları şu şekilde:

11.45 Avustralya Açık Kadınlar Finali: Beklentiler Swiatek-Barty finalinin olacağı yönünde. Öte yandan yarı finale kadar kusursuz gelen Keys ve Collins de yarı finalde sürpriz yapabilirler. Her koşul altında keyifli bir final sporseverleri bekliyor. Günün en kritik mücadelesinin adresi Eurosport 1.

18.00 Fulham-Blackpool: Championship’in zirvesinde yer alan Fulham, 13’üncü sıradaki Blackpool’u konuk ediyor. Mitrovic’in harikalar yarattığı bu sezonda kazanarak takipçileriyle farkı korumak isteyen Fulham ile az da olsa devam eden play-off umudunu devam ettirmek isteyen Blackpool arasındaki bu mücadele, beIN Sports HD 2 ekranlarında.

22.00 Burkina Faso-Tunus: Afrika Kupası çeyrek finalinde Burkina Faso, Tunus ile karşılaşıyor. Birçok kişinin gizli şampiyonluk adaylarından Burkina Faso, Tunus’u da geçerek yarı finale yükselmek istiyor. Tunus ise Khazri önderliğinde şampiyonluk hedefliyor. İki ekip arasında oynanan maçlarda Tunus’un galibiyet çıkaramamış olması da dikkat çekiyor. Bu eğlenceli geçmeye aday mücadelenin CAF TV Youtube kanalından yayınlanması bekleniyor.

2 fulham 27.1.2022      

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününü de tenis ile açıyor, ardından basketbol ve Amerikan Futbolu izliyoruz. Günün izlenesi maçları şu şekilde:

11.45 Avustralya Açık Erkekler Finali: Cuma günü oynanacak yarı finallerin sonuçlarını kestirmek kolay değil. Medvedev-Nadal eşleşmesi tenis izleyicilerini heyecanlandırabilir. Zira ikilinin oynadığı Amerika Açık finali halen hafızalarda. Farklı bir eşleşmenin de izlenesi olacağını düşünüyoruz. Bu keyifli finali, Eurosport 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

18.00 Anadolu Efes-Fenerbahçe Beko: Covid-19 sebebiyle maçın geleceği tehlikede olsa da takımlar sahaya hangi kadroyla çıkarlarsa çıksınlar mücadele ilgi çekici olacaktır. Anadolu Efes kazanarak Fenerbahçe Beko ile mağlubiyet sayılarını eşitlemek istiyor. Fenerbahçe Beko ise bu maçı kazanarak liderliğini garanti altına almaya çalışacak. Bu dev maç, Tivibu Spor 2 ekranlarında.

23.00 Kansas City Chiefs-Cincinnati Bengals: Muazzam bir karşılaşmanın ardından Buffalo Bills’i geçen Kansas City Chiefs, Cincinnati Bengals ile Super Bowl’a çıkma mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Mahomes önderliğinde kusursuz bir hücumu bulunan Chiefs, maçın favorisi. Öte yandan Bengals’in hücumda Chiefs’e karşılık verebileceği ama Chiefs hücumunu durdurma noktasında ciddi sorunlar yaşayacağı düşünülüyor. Yüksek skorlu geçmeye aday bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda.


3 nfl 27.1.2022      

Şifresiz Maçlar

TRT Spor Yıldız’da TBL’den Cuma günü 18.00’deki Akhisar Belediye-Kocaeli Basket mücadelesini takip edebilirsiniz. Bunun yanında Basketbol Süper Ligi’nden iki maç TRT Spor Yıldız’da naklen yayınlanacak. Ayrıca TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi heyecanını TRT Spor Yıldız ekranlarında yaşayabileceksiniz.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden bir mücadele şifresiz yayınlanacak. 

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Basketbol 1'inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi: TBF Youtube

TVF Kadınlar 1'inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1'inci Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2'nci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2'nci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.