2021/22 Euroleague 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

24.01.2022 - 17:59

2021/22 Euroleague 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 23’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Her hafta olduğu gibi 23’üncü haftada da bir mücadele beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında olacak.

Euroleague 2021/22 sezonunun yayıncısı beIN Sports, her hafta bir mücadeleyi şifresiz şekilde ekranlara getiriyor. beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından maç yayınlarına imza atan şirket, 23’üncü haftanın programını açıkladı. Yine bir mücadele, şifresiz yayınla basketbolseverlerin huzurunda olacak.

Covid-19’un Euroleague’deki Etkisi Azalıyor

Geçtiğimiz haftalarda birçok mücadelenin iptal edildiği Euroleague’de Covid-19’un etkisi biraz olsun azalıyor. 22’nci haftanın sorunsuz oynandığı ligde 23’üncü haftada şu an için sadece bir maç iptal edildi. Öte yandan beIN Sports yine tüm maçları ekranlara getiriyor.

Haftanın programını açıklayan beIN Sports, şifresiz maçı Zenit-Anadolu Efes şeklinde belirledi. Perşembe günü 20.00’den itibaren bu karşılaşmayı beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından takip edebilirsiniz.

Zenit Son Haftalarda Yakın Maçlar Oynuyor

Ligin iddialı ekiplerinden Zenit, son haftalarda yakın geçen maçlar oynuyor. Zor maç kazanan bir takım görüntüsüne bürünen Zenit, geçtiğimiz hafta Monaco’ya kendi evinde mağlup oldu. İlk 4 hedefleyen Zenit, Anadolu Efes’i geçerek hedefine biraz daha yaklaşmak istiyor.

Euroleague’de nispeten kolay bir fikstürü geride bırakan Zenit, Anadolu Efes mücadelesi sonrasında Baskonia ve Real Madrid deplasmanlarına çıkacak.

1 eurolague 24.11.2022      

Anadolu Efes Beklenenden Fazla Zorlandı

Anadolu Efes, geçtiğimiz hafta Panathinaikos’u konuk etti. Birçok otoriteye göre rahat geçmesi beklenen maç, son topa kaldı.

Panathinaikos karşısında mücadelenin başından sonuna sorun yaşayan Anadolu Efes, Moerman’ın son saniye üçlüğüyle karşılaşmayı 82-81 kazandı.

2 efes 24.1.2022      

Son 3 Maç Zenit’in

Zenit ile Anadolu Efes arasında oynanan maçlarda Zenit’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Daha önce 4 kez karşılaşan iki ekibin son üç maçında Zenit galip geldi. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Zenit, temsilcimizi 90-79 geçmeyi başardı.

Ligde ilk 4 hedefleyen Zenit ile beklentilerin gerisinde bir sezon geçiren Anadolu Efes arasındaki bu mücadele, Perşembe 20.00’den itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında.