Tivibu Spor 26-30 Ocak Tarihlerine Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

24.01.2022 - 18:25

Tivibu Spor 26-30 Ocak Tarihlerine Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Farklı spor organizasyonlarını ekranlara getiren Tivibu Spor, 26-30 Ocak tarihlerinde yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. FIBA Şampiyonlar Ligi ve Basketbol Kadınlar Süper Ligi’nden toplam iki maç Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Her hafta farklı organizasyonları şifresiz yayınlayarak sporseverlerin takdirini kazanan Tivibu Spor, 26-30 Ocak tarihlerinin programını açıkladı. Bu tarihler arasında da iki mücadele şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Açılış Çarşamba Günü Yapılıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi’nin tüm heyecanını ekranlara getiren Tivibu Spor, birkaç haftalık aradan sonra şifresiz yayınlara bu organizasyonu ekledi. Temsilcilerimizden Galatasaray NEF’in de yer aldığı grupta Ludwisburg ile Dijon’un kapışması, Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Şampiyonlar Ligi ilk turunda Tenerife, Prometey ve Sassari ile aynı grupta yer alan Ludwisburg, 6 maç sonunda 4 galibiyetle grubu lider tamamladı. Almanya Ligi’nde 4’üncü sırada bulunan Ludwisburg, ikinci tura da galibiyetle başlamak istiyor.

Dijon ise Malaga, Nizhny ve Lavrio’nun yer aldığı grubu ikinci sırada tamamladı. Play-in’de Riga ile eşleşen Dijon, rakibini iki maçta da geçerek ikinci tura kaldı. Grubun iddialı ekiplerinden Dijon, Ludwisburg deplasmanında galibiyet hedefliyor.

Form durumlarıyla dikkat çeken Ludwisburg ve Dijon’un bu keyifli kapışması, Çarşamba günü 22.00’den itibaren şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

1 ludwbigsburg tenerife 24.1.2022      

Kapanışı Kadınlar Basketbol Süper Ligi Yapıyor

Her hafta Kadınlar Basketbol Süper Ligi heyecanını şifresiz ekranlara getiren Tivibu Spor, bu hafta da kapanışı bu ligde yapıyor. 

Ligde üst sıralarda yer alan OGM Orman, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe Safiport deplasmanında varlık gösteremedi. Bu sezon 11 galibiyet alarak dikkat çeken OGM Orman, tekrar bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Ligin en formda ekiplerinden Beşiktaş ise son 4 maçını kazandı. Geçtiğimiz hafta nefesleri kesen İzmit Belediyespor maçında uzatmalarda galip gelen Beşiktaş, seriyi OGM Orman karşısında 5 maça çıkarmak istiyor.

Güçlü kadrosuyla bu sezon iddialı olduğunu kanıtlayan OGM Orman ile kötü başladığı sezonda play-off hattına kadar yükselen Beşiktaş arasındaki bu mücadele, Pazar 13.00’ten itibaren şifresiz yayınla Tivibu Spor’da.