Spor Smart 2 Kanalı 1 Yaşında

24.01.2022 - 12:45

Spor Smart 2 Kanalı 1 Yaşında

D-Smart’ın spor kanallarından Spor Smart 2 kanalı 1 yaşında. 2021 yılında yayın hayatına başlayan kanal futboldan basketbola, basketboldan tenise birçok spor dalında yayınlara imza attı.

Türkiye’de TV platformlarının farklı kanallar üzerinden yayınlar yaptığı biliniyor. Digiturk’un 7, Tivibu’nun ise kendine ait 5 adet spor kanalı bulunuyor. D-Smart ise geçtiğimiz yıl spor kanalları özelinde bir adım attı. D-Smart 82’nci kanalın adı Spor Smart 2 oldu ve yayın vermeye başladı. Yaklaşık 1 yıldır yayın yapan kanal, birçok spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.

Birçok Spor Organizasyonu Spor Smart 2’de

Futbolda La Liga yayın haklarını elinde bulunduran D-Smart, bunun dışında birçok organizasyonu ekranlara getiriyor. Başlama saatinin aynı olduğu organizasyonlarda ise 1 yaşına basan Spor Smart 2 kanalı devreye giriyor.

La Liga başta olmak üzere, Almanya Kupası, İspanya Basketbol Ligi Liga Endesa, Asya Şampiyonlar Ligi, AFC Cup, 2022 Dünya Kupası Elemeleri, WTA Tenis Şampiyonları gibi önemli organizasyonları sizlerle buluşturan D-Smart 82. Kanal ( Spor Smart 2 ) 25 Ocak 2021’de kuruldu. D-Smart’ın artan spor içeriklerini izleyicilerle buluşturmak için kurulan kanalda Süper Lig ve Avrupa Liglerinin konuşulduğu özel programlar da yer alıyor. Canlı maç sonuçlarının ve maç haberlerinin sürekli ekranda olduğu ve maç istatistiklerini tek şeritte sizlere sunan canlı skor uygulamasıyla da beğeni toplayan Spor Smart 2, 2022 yılında yeni sürprizlerle sporseverlere hizmet etmeye devam edecek.


1 spor smart 24.1.2022

Yenilikler D-Smart’ta

Önümüzdeki sezon için hazırlıklarını devam ettiren D-Smart’ın önceliği bu sezon yapılacak La Liga ihalesi. 3 yıl daha La Liga’nın yayın haklarını satın almak isteyen D-Smart, farklı organizasyonları da izleyicilerle buluşturmayı hedefliyor.

2021 yılının son döneminde dövüş sporlarında özel turnuvaları ekranlara getiren D-Smart’ın, 2022 yılında da benzer adımlar atması bekleniyor. Birçok farklı spor organizasyonunu D-Smart’ın başarılı spor kanalları Spor Smart ve Spor Smart 2 ekranlarından takip edebilirsiniz.