CANLI MAÇ İZLE Malatyaspor-Beşiktaş 22 Ocak BEIN LİNK

22.01.2022 - 10:30

CANLI MAÇ İZLE Malatyaspor-Beşiktaş 22 Ocak BEIN LİNK

Ligde önemli bir çıkış yakalayan Beşiktaş, oldukça sıkışık lig fikstüründe bugün Yeni Malatyaspor takımına konuk oluyor. Oldukça zorlu geçmesi beklenen karşılaşma saat 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda başlıyor. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbol severlerin yöneldiği arama sonuçları şu şekilde: Yeni Malatyaspor Beşiktaş canlı maç izle, Malatyaspor Beşiktaş maç izle, Malatya Beşiktaş maçı izle, Beşiktaş maçı canlı yayın, BJK maçı izle, Bein Link, Beşiktaş şifresiz izle, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linki, Yeni Malatyaspor Beşiktaş şifresiz. Her iki takımın güncel durumlarını ve canlı yayın detaylarını merak ediyorsanız, içeriğimizin devamını okuyabilirsiniz.

YENİ MALATYASPOR BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş Canlı Yayın Linki

Yeni Malatyaspor Beşiktaş İzleme Linki Zorbay Küçük tarafından yönetilecek olan Spor Toto Süper Ligi 23’üncü hafta karşılaşması, beIN Sports HD 1 kanalından ekranlara geliyor. Karşılaşma aynı zamanda Bein Connect üzerinden de izlenebilecek.

Yeni Malatyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Kümede kalma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor, son haftaların formda ekiplerinden Beşiktaş’a bir sürpriz yapmak istiyor. Yeni Malatyaspor Beşiktaş karşılaşmasına ait istatistikleri canlı olarak takip etmek adına kulübün resmi sitesini değerlendirebilirsiniz.

YENİ MALATYASPOR BEŞİKTAŞ CANLI TAKİP

YENİ MALATYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Yeni Malatyaspor Kazanmayı Unuttu

Smudica Malatyaspor İdmanında

Spor Toto Süper Ligi’nin şu an itibarıyla son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor takımı deyim yerinde ise kazanmayı unuttu. Takım, Türkiye Kupası maçı da dahil olmak üzere çıktığı son 7 maçın 6 tanesini kaybetti. Son resmi lig galibiyetini 22 Ekim tarihindeki Altay maçında alabildiler. Bu arada Yeni Malatyaspor’un şu anda bir maçının eksik olduğunu hatırlatalım. Geçtiğimiz hafta Malatya’da oynanan Gaziantep FK müsabakası yoğun kar yağışı nedeni ile iptal edilmişti. Malatya ekibinin teknik direktörü Sumudica soyunma odasında hakem Ümit Öztürk ile tartıştı ve kırmızı kart gördü. Dolayısıyla deneyimli teknik adam bu maçta saha kenarında yer alamayacak. Yeni Malatyaspor aynı zamanda bu maçta bir penaltı atışından yararlanamamıştı. Şiddetle 3 puana ihtiyacı olan Yeni Malatyaspor ara transferde gelen oyunculara rağmen henüz tam anlamıyla ritim bulabilmiş değil.

Beşiktaş’ta Moraller Yerinde

Beşiktaş'ın Yeni Malatyaspor Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Yeni Malatyaspor’un aksine Beşiktaş takımında işler oldukça yolunda gidiyor. Önder Karaveli sonrası iyi bir çıkış yakalayan Beşiktaş, bu maçı da kazanarak galibiyet serisini 3’e çıkarmak istiyor. Siyah beyazlı ekip, ligin ikinci yarısına Rizespor maçındaki beraberlikle başladıktan sonra önce Gaziantep sonra ise Karagümrük takımlarını 1-0’lık skorlarla geçmeyi başardı. Takımın son 2 maçtaki savunma konsantrasyonunun bu maça da yansıması bekleniyor. Beşiktaş şu anda topladığı 35 puan ile kendine 5’inci sıradan yer bulabilmiş durumda. Şampiyonluk şimdilik gerçekçi bir hedef olarak görünmese de siyah beyazlılar en azından Şampiyonlar Ligi şansını sonuna kadar zorlamak istiyor.

Siyah Beyazlı Ekip Malatya’ya 5 Eksikle Gitti

Beşiktaş kulübü resmi Twitter sayfasından kamp kadrosu ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Yapılan bu resmi açıklamaya göre Beşiktaş’ın kamp kadrosunda 5 önemli ismin Malatya’ya götürülmediği görüldü. Spor Toto Süper Ligi’nin 23’üncü haftasında Yeni Malatyaspor karşısında galibiyet arayacak olan Beşiktaş takımında Salih Uçan, Mehmet Topal, Welinton, Umut Meraş ile N’Koudou yer almadı. Bu arada Salih, Mehmet ve Welinton’ın herhangi bir sakatlığı ya da cezası bulunmuyor. Oyuncular tümüyle teknik adamın inisiyatifi ile kadroya dahil edilmedi. Öte yandan tedavi süreçleri sona eren Atiba ile Emirhan bu maçla beraber takıma geri dönüyor. Yeni Malatyaspor takımında ise Haddadi ve Tetteh, milli takımda yer aldıkları için kadroda olamayacaklar.

Yeni Malatyaspor Beşiktaş İlk 11'ler

Yeni Malatyaspor: Ertaç, Hafez, Sadık, Semih, Philip, Azubuike, Mehdi, Aabid, Chouiar, Mustafa, Dicko
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Pjanic, Teixeira, Kenan, Batshuayi