Fenerbahçe Ozan Zeybek Hakkında Açıklama Yaptı

21.01.2022 - 21:42

Fenerbahçe Ozan Zeybek Hakkında Açıklama Yaptı

Fenerbahçe Ozan Zeybek hakkında açıklama yaptı. Twitter hesabından Mesut Özil’in sağlık durumu hakkında yorumlarını paylaşan Zeybek’in bu yorumlarının yalan olduğu belirtildi.

Fenerbahçe bir süredir spor medyası hakkında açıklamalarda bulunuyor. Yalan haberleri düzeltme amacıyla bu yolu izlediği tahmin edilen Fenerbahçe, en son Ozan Zeybek hakkında açıklama yaptı. Ozan Zeybek’in Mesut Özil hakkında yaptığı yorumların yalan olduğunu dile getiren Fenerbahçe, A Spor yorumcusunun iddialarına itibar edilmemesini istedi.

Arada Soğuk Savaş Var

Ozan Zeybek, Fenerbahçe’nin tepkisini çeken yorumu Twitter hesabından yaptı. Mesut Özil’in idmana çıkmadığını öne süren Zeybek’in tepki toplayan paylaşımı şu şekildeydi:

Çarşamba günü Altay ile oynanan maçın 77'nci dakikasında oyuna sonradan giren Mesut Özil perşembe günü ağrılarının olduğunu öne sürerek idmana çıkmadı ve Sivas’ta da olmayacak. Benim duyduğum ortada bir soğuk savaş var. Bu arada Ferdi ve Szalai de geçmiş olsun.


Ozan Zeybek İsimli Şahsın Maksatlı Yalanları Hakkında

Fenerbahçe, Ozan Zeybek hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı. Mesut Özil’in sağlık durumu hakkında yorumlar yapan Zeybek’in bu yorumlarının tamamen yalan olduğunu belirten Fenerbahçe, şu ifadeleri kullandı:

Bir süredir spor medyasında boy gösteren ve gazetecilik mesleğinin hangi odağında olduğu tam olarak bilinmeyen Ozan Zeybek isimli şahıs, bugün takımımıza dair ortaya attığı yalan iddialarına bir yenisini daha eklemiştir.
Kaptanımız Mesut Özil’in sağlık durumu ile ilgili hiçbir bilgisi olmadığı halde “ben öyle duydum” ifadesi ile kendi hikayesini kurgulayan ve servis eden bu şahsın, gerçekle hiçbir ilgisi olmayan iddialarına itibar edilmemesi konusunda kamuoyunu uyarmak istiyoruz.


Ozan Zeybek Kimdir?

ozan zeybek 22.1.2022

Ozan Zeybek, Fotomaç Gazetesi’nde yazdığı yazılarla dikkat çekmeyi başardı. Halihazırda  Fotomaç gazetesinde köşe yazarlığı yapan ve güncel şekilde futbolla ilgili gelişmeleri okuyucularına aktaran Ozan Zeybek, A Spor ekranlarında da spor yorumculuğu yapıyor. Son dönemde A Spor’daki birçok programda yer alan Zeybek sosyal medyayı da aktif şekilde kullanıyor. Twitter ve İnstagram hesaplarından futbolla ilgili gelişmeler paylaşan Zeybek, Mesut Özil’in sağlık durumuyla ilgili bilgiyi de Twitter hesabından takipçilerine iletmişti.