2021/22 Premier Lig 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

20.01.2022 - 12:23

2021/22 Premier Lig 23’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 23’üncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Her hafta olduğu gibi 23’üncü haftada da Premier Lig’den bir mücadele A Spor ekranlarında olacak.

Sezon başında Saran Group ile anlaşarak haftada bir Premier Lig maçını ekranlara getireceğini duyuran A Spor, 23’üncü haftanın programını açıkladı. Yine 1 mücadele şifresiz yayınla A Spor ekranlarında olacak. 

Son haftalara kadar sadece Cumartesi 18.00 kuşağından bir mücadeleyi ekranlara getiren A Spor, birkaç haftadır farklı günlerdeki maçları da yayınlıyor. Ligin 23’üncü haftasında yine Cumartesi 18.00’den bir mücadele ekranlara gelecek. Bu karşılaşma Leeds United ile Newcastle United arasında oynanacak.

Leeds United İki Galibiyetle Nefes Aldı

Marcelo Bielsa yönetiminde bu sezon hayal kırıklığı yaratan Leeds United, küme düşme hattından üst üste aldığı iki galibiyetle kurtuldu. Ligin dibinde yer alan Burnley’i mağlup ettikten sonra geçtiğimiz hafta West Ham deplasmanına çıkan Leeds United, bu karşılaşmayı da 3-2 kazandı.

Alt sıralardaki takımların seri yakalayamaması sayesinde kendini biraz daha güvenli bölgeye atan Leeds United, Newcastle United karşısında da kazanarak, alt sıralarla makası açmak istiyor.

1 pl 20.1.2022      

Newcastle İkinci Galibiyetini Arıyor

Suudi Arabistan sermayesine satılan ve taraftarın transferde büyük beklentilerinin olduğu Newcastle United, bir türlü istenilen sonuçları alamıyor. Sadece 1 galibiyeti bulunan Newcastle, geçtiğimiz hafta Watford’u konuk etti.

Watford karşısında büyük bir bölümü önde götüren Newcastle, son dakikalarda gelen Watford golü sebebiyle 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Bu sezon yalnızca 12 puan toplayan Newcastle United’da hedef zorlu Leeds United deplasmanından 3 puan çıkarmak.

2 pl 20.1.2022      

Ligin İlk Yarısında Denge Bozulmadı

Leeds United ile Newcastle United arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadele 1-1 sona erdi. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan iki mücadeleyi de Leeds United 2-1 ve 5-2’lik sonuçlarla kazanmıştı.

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle tehlike bölgesinden biraz uzaklaşan Leeds United ile bir türlü beklentileri karşılayamayan Newcastle United arasındaki bu mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren şifresiz yayınla A Spor ekranlarında olacak.