2021/22 La Liga 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

20.01.2022 - 13:29

2021/22 La Liga 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 22’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. D-Smart Youtube kanalından yine bir mücadele futbolseverlerle buluşacak.

La Liga ile yapılan anlaşma gereği her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınlaması gereken D-Smart, haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Her hafta bir karşılaşmayı yayınlayan D-Smart’ın ligin 22’nci haftasında da geleneği bozmadığı görüldü. Yine bir müsabaka şifresiz yayınla D-Smart Youtube kanalında olacak.

Son haftalarda Cumartesi 18.15’teki maçları Youtube’dan yayınlayan D-Smart, bu hafta da geleneği bozmadı. Ligin iddialı ekiplerinden Villarreal ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Mallorca arasındaki mücadele, şifresiz yayınla D-Smart Youtube kanalında olacak.

Villarreal Elche Karşısında Şok Yaşadı

Bu sezon iddialı olması beklenen ekiplerden Villarreal, tam anlamıyla beklentileri karşılayamadı. Zaman zaman oldukça iyi performans sergileyen Villarreal, zaman zaman da tanınmaz halde futbolseverlerin karşısına çıkıyor.

Hafta içi Villarreal, Elche deplasmanındaydı. Vasat bir performans sergileyen Villarreal, son dakikalarda Boye’un golüne engel olamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Villarreal, alınan bu mağlubiyet sonrası ilk 6 hedefinden biraz daha uzaklaştı.

1 laliga 20.1.2022      

Mallorca Alt Sıralardan Kurtulmayı Hedefliyor

Uzun yıllar sonrasında çıktığı La Liga’da korkulu rüya görmek istemeyen Mallorca, bir türlü istikrar yakalayamadı. Sezon içinde Atletico Madrid, Sevilla gibi ekiplere karşı iyi sınav veren Mallorca, kendine denk takımlarla oynadığı maçlarda sorun yaşıyor.
Seri galibiyetler alarak alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Mallorca, Villarreal deplasmanında sürpriz peşinde olacak.

2 laliga 20.1.2022      

Mallorca 2003 Yılından Bu Yana Villarreal Deplasmanında Kazanamıyor

Ligin yeni ekiplerinden Mallorca, Villarreal deplasmanlarında sorun yaşıyor. Villarreal’in sahası Ceramica’da oynanan son 5 maçın 4’ü Villarreal’in üstünlüğüyle sona erdi. Mallorca, bu zorlu deplasmanda en son 2003 yılında galip geldi. O mücadelede gollerden birini Samuel Eto’o kaydetmişti. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşma ise 0-0 sona erdi.

İlk 6 hedefinden daha fazla uzaklaşmak istemeyen Villarreal ile alt sıralardan kurtulmak için bu deplasmandan puan veya puanlar çıkarmayı hedefleyen Mallorca arasındaki bu mücadele, Cumartesi 18.15’ten itibaren D-Smart Youtube kanalından naklen yayınlanacak.