CSKA Moskova Skandal Yusuf Yazıcı Paylaşımı Sonrası Özür Diledi

19.01.2022 - 16:57

CSKA Moskova Skandal Yusuf Yazıcı Paylaşımı Sonrası Özür Diledi

Yusuf Yazıcı’yı renklerine katan CSKA Moskova, transferi “Yusuf burası Rusya. Burada çok Natasha var” şeklinde duyurdu. Tepkilerin ardından videoyu kaldıran CSKA Moskova, yapılan paylaşımdan dolayı özür diledi.

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı’nın bir süredir Lille’den ayrılması gündemdeydi. Trabzonspor, Galatasaray ve CSKA Moskova ile görüşen Yusuf Yazıcı’nın 6 aylığına CSKA Moskova’ya kiralandığı belirtildi. Transferi daha eğlenceli şekilde açıklamak isteyen CSKA Moskova’nın yaptığı paylaşım ise tepki topladı.

5 Dakikaya Geliyorum

CSKA Moskova’nın transferi açıkladığı videoda Yusuf Yazıcı’ya mesajları atılıyor. Bu mesajlarda imza atmak için hazır olunduğu belirtiliyor. Ancak Yusuf Yazıcı bu mesajlara yanıt vermiyor. Ardından CSKA Moskova, “Yusuf burası Rusya. Burada çok Natasha var” şeklinde bir mesaj atıyor ve Yusuf Yazıcı da “5 dakikaya geliyorum” yanıtını veriyor. Tepki çeken bu videoyu kısa sürede yayından kaldıran CSKA Moskova, daha sonrasında özür diledi.


Kadınlardan ve Yusuf’tan Özür Diliyoruz

CSKA Moskova’nın kulüp televizyonunda görevli Katerina Kirilcheva videonun tepki toplamasının ardından bir açıklama yaptı. İlk etapta fikrin ilgi çekici geldiğini ama kamuoyunun bunu saldırgan bulduğunu belirten Kirilcheva, kadınlardan ve Yusuf’tan özür diledi. Kirilcheva’nın yaptığı açıklamalar şu şekildeydi:

Takımımıza yeni katılan oyuncumuz Yusuf Yazıcı’nın transfer haberini duyurduğumuz video ile ilgili pişmanlığımı paylaşmak istiyorum. Farklı bir senaryo üzerinden hareket etmeyi planlarken, oyuncuyla fiziki olarak çekim yapamadığımız için bir alternatif fikir üretmem gerekti. Zaman darlığı dolayısıyla oluşturduğum ve sonrasında uyguladığım fikrin son derece yakışıksız ve kaba olduğunu kabul ediyorum. Kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarından kaldırdığımız bu paylaşım dolayısıyla kırdığım tüm kadınlardan, taraftarlarımızdan ve özellikle içerikten haberi bulunmayan Yusuf Yazıcı’dan özür dilerim.