CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Giresunspor 19 Ocak BEIN LİNK

19.01.2022 - 16:13

CANLI MAÇ İZLE Trabzonspor-Giresunspor 19 Ocak BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de takımlar yoğun bir maç takviminden geçiyor. Lider Trabzonspor, bir diğer Karadeniz ekibi olan Giresunspor’u sahasında ağırlıyor. Bugün saat 20.00’da başlayacak olan karşılaşmada Alper Ulusoy düdük çalacak. Trabzonspor Giresunspor karşılaşması öncesinde yapılan popüler arama sonuçlarına gelin yakından göz atalım: Trabzonspor Giresunspor canlı maç izle, Trabzonspor Giresunspor maç izle, Trabzon Giresun canlı izle, Trabzon maçı canlı, Bein Sports link, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Sports canlı izle, Trabzonspor maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Trabzonspor Giresunspor online izle. Maça dair tüm canlı yayın bilgilerini ve takımların güncel form durumlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

TRABZONSPOR-GİRESUNSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Giresunspor'un Trabzonspor Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Trabzonspor-Giresunspor Maçı Canlı Yayın Linki

Trabzonspor Giresunspor İzleme Linki Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin maçları, bu hafta aynı saate denk geliyor. Trabzonspor Giresunspor karşılaşmasının beIN Sports HD 1 kanalından yayınlanacağı açıklandı. Öte yandan futbol severler bu maçı Bein Connect üzerinden de izleme şansı buluyor.

Trabzonspor-Giresunspor Maçı Canlı Takip

Adım adım şampiyonluğa koşan bordo mavili ekip, Giresunspor karşısında maçın mutlak favorisi durumunda. Liderin maçını canlı olarak izleme şansı bulamayanlar, maç anlatımı ve istatistik takibi için Bein Sports’un web sitesinde yer alan “Maç Merkezi” bölümünden faydalanabilir.

TRABZONSPOR GİRESUNSPOR MAÇI CANLI TAKİP

TRABZONSPOR-GİRESUNSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Lider Abdullah Avcı Olmadan Sahaya Çıkıyor

Abdullah Avcı Trabzonspor İdmanında

Ligin ikinci yarısına kendi sahasındaki Malatyaspor galibiyetiyle moralli başlayan Trabzonspor geçtiğimiz hafta ise zorlu Sivasspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Ligde bu sene nadiren puan kaybeden bordo mavili ekip, bu maçta aynı zamanda teknik direktör Abdullah Avcı’nın kırmızı kartı ile sarsıldı. Öte yandan maç, yeni transfer Visca’nın Trabzonspor formasını ilk kez giydiği maç olarak kayıtlara geçti. Trabzonspor’un en yakın takipçisi Konyaspor ile puan farkı şu an itibarıyla 8. Fakat Konyaspor’un Ahmet Çalık’tan dolayı bir maçının eksik olduğunu da hatırlatalım. Abdullah Avcı olmadan Trabzonspor’un nasıl bir saha içi performansı göstereceği daha şimdiden ciddi bir merak konusu. Trabzonsporlu taraftarlar her maçta olduğu gibi iç sahadaki bu maçta da biletlere yoğun şekilde ilgi gösterdi.

Giresunspor Gol Bulmakta Zorlanıyor

Giresunsporlu Futbolcular Trabzonspor Maçına Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı olan Giresunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor’a zorluk çıkarmak istiyor. Fakat Giresunspor son 4 haftalık performansıyla olumsuz bir görüntü çiziyor. Son 4 maçın 3 tanesini kaybeden Giresunspor, 21 hafta sonunda 25 puanla 14’üncu basamaktan kendine yer bulmuş durumda. Özellikle küme düşme hattında Altay, Göztepe, Kasımpaşa ve Antalyaspor takımları Giresunspor’u alt sıralara çekmeye çalışacaktır. Takım her ne kadar ligin ikinci yarısına çok etkileyici bir Galatasaray galibiyeti ile başlasa da mağlup oldukları son 3 maçta sadece tek bir gol bulabildi. Ligin en az gol atan 3 takımından biri olarak dikkat çeken Giresunspor, son maçında sahasında Kasımpaşa’ya 2-0 kaybetti. Bu maçta alınacak tek bir puan bile Hakan Keleş’in öğrencileri için çok değerli olacak. Hatırlanacağı üzere ligin ilk yarısında oynanan müsabakada Trabzonspor Giresunspor engelini tek golle geçmeyi başarmıştı.

Trabzonspor’da Covid Vakaları Artıyor

Trabzonspor'un Siopis emalı Maç Görseli

Trabzonspor takımında PFDK’ya sevk edilen Abdullah Avcı kadar takımdaki Covid vakaları da can sıkıyor. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada bir futbolcunun daha PCR testinin pozitif çıktığı belirtildi. Bu futbolcunun ismi verilmezken Yunanlı oyuncu Siopis’in iyileşme sürecine girdiği ve test sonucunun negatife döndüğü de aynı açıklamada aktarıldı. Diğer yandan sağlık problemleri devam eden Nwakame’nin bu maça yetişmesi beklenmiyor. Öte yandan Trondsen ve Gervinho’nun da sakatlık problemleri sürüyor. Giresunspor takımında ise Pelupessy kırmızı kart cezalısı durumunda. Ayrıca Traore ve Doukara milli takımlarında yer aldıkları için bu hafta forma giyemeyecekler.

Trabzonspor Giresunspor İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Hüseyin, Hugo, Denswill, Berat, Dorukhan, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visça, Cornelius
Giresunspor: Okan, Hayrullah, Diarra, Perez, Behic, Zeki, Flavio, Diabate, Serginho, Suleymanov, Umut