CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Altay 19 Ocak BEIN LİNK

19.01.2022 - 14:20

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Altay 19 Ocak BEIN LİNK

Fenerbahçe, hafta içi mesaisinde ligin zayıf ekiplerinden biri olan Altay’ı konuk edecek. Bugün saat 20.00’da başlayacak olan maça Ülker Stadyumu ev sahipliği yapacak. Karşılaşmada düdük çalacak isim ise Hüseyin Göcek. Fenerbahçe ile Altay arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 22’nci hafta karşılaşması öncesinde en popüler aramalar şu şekilde: Fenerbahçe Altay canlı maç izle, Fenerbahçe Altay maç izle, Fener maçı izle, FB maçı canlı izle, Bein Sports Link, Fenerbahçe şifresiz izle, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Fenerbahçe Altay şifresiz. Karşılaşmaya dair bütün canlı yayın bilgilerini içeriğimizde bulmanız mümkündür.

FENERBAHÇE ALTAY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Sosa, Crespo ve Szalai Temalı Maç Görseli

Fenerbahçe Altay Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Altay İzleme Linki! Zirve yarışından uzaklaşan Fenerbahçe ile küme düşme korkusunu iyiden iyiye hisseden Altay ile kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe’nin Altay karşısındaki randevusuna tanıklık etmek isteyen futbol tutkunları, beIN Sports HD 2 kanalını izleyebilir.   

Fenerbahçe Altay Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Altay karşılaşması ile Trabzonspor Giresunspor maçı bu hafta aynı saatte oynanacak. Bu nedenle pek çok futbol sever, maçların canlı anlatımlarını ve istatistiklerini anlık olarak takip etmek istiyor. Fenerbahçe Altay maçının canlı istatistikleri ya da maç anlatımı için FB TV’yi tercih edebilirsiniz.    

FENERBAHÇE ALTAY MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE ALTAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Altay’da Nobre Dönemi

Altay'ın Nobre'ye Hoşgeldin Paylaşımı

Uzun bir dönem boyunca Süper Lig’e hasret kaldıktan sonra nihayet bu sene şeytanın bacağını kıran Altay, beklentilerin bir hayli uzağında kaldı. Sezona Mustafa Denizli önderliğinde oldukça iddialı bir giriş yapmalarına rağmen arka arkaya alınan mağlubiyetlerin önüne bir türlü geçilemedi. Takımın aynı zamanda efsanelerinden biri olarak kabul gören Mustafa Denizli ile yollar geçtiğimiz hafta ayrıldı. İzmir ekibi son olarak Beşiktaş karşısında 2-1 kazandıktan sonra müthiş bir çöküş yaşadı. Takım bu maçın ardından çıktığı 14 karşılaşmanın 11 tanesini kaybetti. Son 6 hafta ise kötü oyunlarla beraber maçlarını kaybeden Altay, küme düşme potasının içine dahil oldu. Hala sezon başında alınan puanlarla lige bir şekilde tutunan Altay için çember artık iyice daralmış durumda. Altay yönetimi Mustafa Denizli sonrasında takımı genç teknik direktör Mert Nobre’ye emanet etti. Nobre takımla çıktığı ilk maçta çok da iyi bir sınav veremedi. Son 4 resmi maçında gol dahi atamayan Altay, Alanyaspor’a sahasında 2-0 kaybetti. Maç sonunda uzunca bir süre yönetim aleyhine tezahüratlar yapıldı.

İsmail Kartal Tatsız Başladı

İsmail Kartal Fenerbahçe İdmanında

Fenerbahçe Altay karşılaması, bir anlamda takımlarının başına yeni geçen iki teknik direktörün de kapışmasına sahne olacak. Mert Nobre gibi İsmail Kartal da ilk maçında takımları adına olumlu yönde bir fark yaratamadı. Fenerbahçe’de ikinci dönemini geçiren İsmail Kartal’ın öğrencileri, Antalyaspor deplasmanında öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadı. Trabzonspor’un da haftayı beraberlikle kapatması sayesinde 17 puanlık fark korunmuş oldu. Sarı lacivertli ekip, 21 hafta sonunda elde ettiği 33 puanla kendine 6’ncı basamaktan yer bulmuş durumda. Takımın şimdilik en gerçekçi hedefi Şampiyonlar Ligi elemelerine hak kazanmak olarak görünüyor. Fenerbahçe, formsuz rakibi karşısında maça mutlak şekilde favori olarak çıkıyor.

İzmir’de Fenerbahçe Kazanmıştı

İİzmir'de Oynanan Maçta Ferdi Kadıoğlu Maçın Adamı Olmuştu

Spor Toto Süper Ligi’nin 3’üncü haftasında İzmir deplasmanında Altay ile karşılaşan Fenerbahçe, o maçtan 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Hatırlanacağı üzere ilk yarısı golsüz geçen maçın kilidini, genç oyuncu Ferdi Kadıoğlu’nun attığı gol çözmüştü. Bu arada Fenerbahçe takımında geçtiğimiz hafta sakatlanan Berke’de ciddi bir sorun olmadığı ve bu hafta kaleyi koruyabileceği belirtildi. Tedavileri biten Crespo ile Szalai, takımla beraber antrenmanlara başladı. Mert, Altay ve Gustavo’nun sakatlıkları devam ediyor. Kas sakatlığı problemi yaşayan Berisha’nın durumu, henüz netleşmiş değil. Altay’da ise tek eksik oyuncu, şu anda Gabon milli takımıyla Afrika Uluslar Kupası’nda yer alan Poko.

Fenerbahçe Altay Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Ertuğrul, Novak, Kim Min Jae, Serdar Aziz, Nazım Sangare, Sosa, Gustavo, Rossi, Mesut, İrfan Can, Serdar Dursun
Altay: Mateusz, Özgür, Murat, Eric, Thaciano, Thiam, Zeki, Pinares, Kazımcan, Kappel, Bamba