CANLI MAÇ İZLE Karagümrük Beşiktaş 18 Ocak BEIN LİNK

18.01.2022 - 16:14

CANLI MAÇ İZLE Karagümrük Beşiktaş 18 Ocak BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de bir kez daha hafta iç mesaisi başlıyor. Haftanın önemli maçında Beşiktaş, İstanbul’da Fatih Karagümrük’ün konuğu oluyor. Fatih Karagümrük Beşiktaş karşılaşması bugün saat 20.00’da başlayacak. Halil Umut Meler’in yöneteceği maça Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak. Müsabaka öncesinde ağırlıklı olarak gerçekleştirilen arama sonuçlarının şu şekilde olduğunu görmekteyiz: Karagümrük Beşiktaş canlı maç izle, Karagümrük Beşiktaş maç izle, BJK maçı izle, Türkiye Süper Ligi şifresiz, Bein Link, Bein Sports canlı izle, Beşiktaş maçı şifresiz izle, ücretsiz maç linkleri, bedava maç izle, Fatih Karagümrük Beşiktaş canlı izle. Her iki takımın son durumlarını ve canlı yayına dair detayları sizler için derledik.

KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fatih Karagümrük Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Karagümrük Beşiktaş İzleme Linki Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep FK maçında toparlanma sinyalleri veren Beşiktaş, Karagümrük maçıyla beraber bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Beşiktaş’ın Karagümrük karşısındaki zorlu randevusunu beIN Sports HD 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Fatih Karagümrük Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Lig yarışından kopmasına rağmen moral ve motivasyon açısından iyi durumda olan Beşiktaş, en azından Şampiyonlar Ligi şansını zorlamak istiyor. Fatih Karagümrük ile Beşiktaş arasında oynanacak olan maçın istatistikleri için Beşiktaş kulübünün resmi sitesini değerlendirebilirsiniz.

KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

KARAGÜMRÜK BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Karagümrük Volkan Demirel ile Çıkışta

Volkan Demirel Karagümrük Antrenmanında

İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük, çiçeği burnunda teknik direktörü Volkan Demirel ile çıkışını sürdürüyor. Her ne kadar ligin ikinci yarısına Gaziantep FK karşısında alınan 3-1’lik yenilgi ile başlasalar da takım hafta sonu oynanan Rizespor maçında bunu telafi etmeyi başardı. Volkan Demirel’in öğrencileri bir kişi eksik tamamladığı müsabakayı 2-0 kazanarak 11’inci sıraya yükseldi. Fatih Karagümrük, 21 hafta sonunda 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyetlik bir performans sergiledi. Takımın en önemli handikabı, atmosferin kolay bir şekilde oluşturulamadığı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda maçlarını oynamak zorunda kalmaları. Maçtan önce Fatih Karagümrük ekibinde Kerim Frei’nin sakatlık nedeni ile kadroda olamayacağını görüyoruz. Öte yandan geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Zukanovic de bu maçta oynayamayacak bir diğer isim.

Beşiktaş 3 Puanı Tek Golle Kazandı

Pjanic ve Montero Temalı Maç Görseli

Siyah beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına Rizespor karşısında kaybedilen 2 puan ile başlamıştı. Kara Kartallar bu puan kaybını geçtiğimiz cuma akşamı Gaziantep’i 1-0 yenerek telafi etti. Bu karşılaşmada Beşiktaş’ın galibiyet golü, bu senenin zaman zaman eleştirilen ismi Batshuayi’den geldi. Hafta arasında Ahmet Nur Çebi’nin Önder Karaveli ile ilgili yaptığı açıklamalar sahaya olumlu yansımış görünüyor. Ligin ilk yarısında Vodafone Arena’da oynanan maçta Beşiktaş, rakibini 1-0 ile geçmişti. Geçtiğimiz sezon yine bu sahada oynanan karşılaşmada ise Karagümrük rakibine sürpriz yapmayı başarmıştı. Karagümrük maçına hazırlanan Beşiktaş’ın 32 puanla kendine 7’nci basamaktan yer bulduğunu görüyoruz.

Beşiktaş’tan Sakatlık Açıklaması

Beşiktaşlı Futbolcular Üçlü Çektiriyor

Beşiktaş kulübü Fatih Karagümrük maçı öncesinde kulübün resmi sitesi üzerinden sakat oyunculara ilişkin kapsamlı bir açıklama gerçekleştirdi. Kulüpten yapılan bu açıklamaya göre maç öncesinde Atiba, Emirhan ve Welinton, sakatlıklarından dolayı kadrodan çıkarıldı. Buna göre Welinton’ın alt baldırında ağrı, Emirhan’ın ayak bölgesinde ezilme yaralanması ve Atiba’nın uyluk arka adalesinde ağrı olduğu aktarıldı. Bu oyuncular dışında siyah beyazlı ekipte Mert, Kerem, Umut ve N’Koudou da maçta yer alamayacak isimler arasında.

Fatih Karagümrük Beşiktaş İlk 11'ler

Fatih Karagümrük: Viviano, Salih, Burak, Emre Mor, Caner, Jimmy Durmaz, Borini, Bistrovic, Balkovec, Adnan, Karamoh
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Vida, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Pjanic, Oğuzhan, Larin, Batshuayi