2021/22 Euroleague 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

18.01.2022 - 12:41

2021/22 Euroleague 22’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 22’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. beIN Sports Haber ekranlarından Euroleague’den bir mücadele şifresiz yayınla basketbolseverlerin huzuruna çıkacak.

Euroleague karşılaşmalarını ekranlara getiren beIN Sports, haftada bir mücadeleyi şifresiz yayınlıyor. Son haftalarda birçok mücadelenin iptal edilmesi sebebiyle şifresiz maç yayınlarına ara veren kanal, 22’nci haftayla bu yayınlara devam ediyor. 

Covid-19 Sebebiyle Maçlar İptal Edildi

Avrupa’da Covid-19’un en çok etkilediği organizasyonların başında Euroleague geliyor. Neredeyse her hafta en az 2 mücadele artan vakalar sebebiyle ertelendi. beIN Sports Haber de bu sürede şifresiz yayınlara ara vermek durumunda kaldı.

22’nci haftayla şifresiz maç yayınlarına döneceğini açıklayan beIN Sports, haftanın programını paylaştı. Perşembe günü 20.45’teki Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas karşılaşması şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarında olacak.

Fenerbahçe Beko Olympiakos’u Geçmeyi Başardı

Covid-19 sebebiyle sorunlar yaşayan ekiplerden Fenerbahçe Beko, geçtiğimiz hafta Olympiakos’u konuk etti. Mücadeleyi oldukça iyi oynayan Fenerbahçe Beko, güçlü rakibini mağlup etmeyi başardı.

Zalgiris Kaunas önünde de galip gelerek play-off hedefine biraz daha yaklaşmak isteyen Fenerbahçe Beko’da koç Djordjevic Covid-19 testinin pozitif çıkması sebebiyle bu maçta takımının başında olamayacak.

1 fb basket 18.1.2022

Zalgiris Kaunas Ligin Dibinde

Ligin dibinde kalan ve bu sezon artık iddiası kalmayan ekiplerden Zalgiris Kaunas, geçtiğimiz hafta Bayern Münih’e konuk oldu. Hücumda her zamanki gibi etkisiz görünen Zalgiris, karşılaşmayı 74-65 kaybetti.

Ligde sadece üç galibiyeti bulunan Zalgiris Kaunas, Fenerbahçe Beko önünde sürpriz yaparak ligin dibinden çıkmak için bir hamle yapmak istiyor.

2 münih 18.1.2022

İlk Yarıdaki Maç Zalgiris’in

Ligin ilk yarısında Kaunas’ta oynanan mücadelede Zalgiris Kaunas, temsilcimiz Fenerbahçe Beko’yu 86-75 mağlup etmeyi başardı. İki ekip arasında oynanan son 5 maçta ise 3 kez Zalgiris Kaunas galip ayrılırken, Fenerbahçe Beko iki galibiyetle yetindi.

Olympiakos galibiyeti sonrası yeniden ümitlenen Fenerbahçe Beko ile ligin en zayıf ekiplerinden Zalgiris Kaunas arasındaki bu mücadele, Perşembe günü 20.45’ten itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanalından naklen yayınlanacak.