Tivibu Spor 22-23 Ocak Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

17.01.2022 - 15:54

Tivibu Spor 22-23 Ocak Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Başarılı spor kanallarından Tivibu Spor 22-23 Ocak tarihlerinde yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden 2, Belçika Pro League’den 1 mücadele şifresiz yayınla sporseverlerle buluşacak.

Şifresiz yayınlarla sporseverlerin karşısına çıkan Tivibu Spor, haftanın programını açıkladı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Tivibu Spor ekranlarından birçok mücadele şifresiz yayınla sporseverlerin huzuruna çıkacak. 

Tivibu Spor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Belçika Pro League’den toplam 3 mücadeleyi şifresiz yayınlayacağını açıkladı. Cumartesi ve Pazar günleri üç karşılaşmanın heyecanını Tivibu Spor ekranlarında yaşayabilirsiniz.

Cumartesi Günü Tek Maç Şifresiz Yayınlanacak

Tivibu Spor, Cumartesi günü tek mücadeleyi şifresiz ekranlara getireceğiniz açıkladı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde son dönemin formda ekiplerinden Beşiktaş, ligde beklentilerin uzağında kalan İzmit Belediyespor’u konuk ediyor.

Son 5 maçın 4’ünü kazanan Beşiktaş ile son 7 maçını da kaybeden İzmit Belediyespor arasındaki bu mücadeleyi Cumartesi 13.00’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

1 kbsl 17.1.2022

Pazar Günü Belçika Pro League ile Açılıyor

Tivibu Spor, Pazar günü şifresiz yayınlarına Belçika Pro League ile başlıyor. Pazar 15.30’daki St. Liege-Club Brugge mücadelesi, Tivibu Spor ekranlarından şifresiz yayınlanıyor.

Geçtiğimiz hafta yeni transferi Buchanan’ın göz doldurduğu mücadelede Club Brugge, St Triuden’i 2-0 geçmeyi başardı. Zirve takibini sürdüren Club Brugge, ligde sıkıntılı günler geçiren St. Liege’i de mağlup etmeyi hedefliyor.

2 belçika pro 17.1.2022

Kapanış Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden

Tivibu Spor’un şifresiz yayın maratonu Pazar günü 17.30’daki Fenerbahçe Safiport-OGM Orman maçıyla sona eriyor. Basketbol Süper Ligi’nde haftanın kritik mücadelelerinden Fenerbahçe Safiport-OGM Orman maçını Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

2 kbsl 17.1.2022

Tivibu Spor Şifresiz Yayınlarına Devam Edecek

Son dönemde CS:GO turnuvaları başta olmak üzere birçok müsabakayı şifresiz yayınlayan Tivibu Spor, bu yayınlara önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Farklı organizasyonları da şifresiz yayın akışına alması beklenen Tivibu Spor, 22-23 Ocak tarihlerinde toplam üç mücadeleyi ekranlara getirecek.

Sizler de Beşiktaş-İzmit Belediyespor, St. Liege-Club Brugge ve Fenerbahçe Safiport-OGM Orman karşılaşmalarını Tivibu Spor ve Tivibu Spor Youtube kanallarından takip edebilirsiniz.