Tivibu Spor Stüdyolarını Yeniledi

17.01.2022 - 15:33

Tivibu Spor Stüdyolarını Yeniledi

Türkiye’nin başarılı spor kanallarından Tivibu Spor, stüdyolarını yeniledi. Yenilenen stüdyolarda ilk program Spor Gazetesi oldu.

Birçok spor organizasyonunu ekranlara getiren Tivibu Spor, stüdyolarda değişikliğe gitti. Yaklaşık 20 günlük çalışmanın ardından yeni stüdyolarına geçen Tivibu Spor, bu stüdyoların son teknolojiyle donatıldığını açıkladı.

Yeni Stüdyoda İlk Program Spor Gazetesi

Tivibu Spor, Pazartesi itibarıyla yeni stüdyolarına geçiş yaptı. Hafta içi spor dünyasından gelişmelerin mercek altına alındığı Spor Gazetesi programıyla açılış yapıldı. Açılış esnasında Ali Yönetici şu ifadeleri kullandı:

Tivibu Spor’un yenilenen stüdyolarına hoş geldiniz. Yaklaşık 20 günlük hummalı çalışmanın ardından Tivibu Spor ekranlarında yeni stüdyolarımızda, yeni teknolojiyle donatılan stüdyolarımızda karşınızdayız. Bundan böyle de yeni stüdyolarımızda yeni programlarımızla karşınızda olacağız. Bugün de Spor Gazetesi ile beraber yeni stüdyolarımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Öncelikle bu stüdyoların Tivibu Spor’a kazandırılmasında emeği geçen tüm yöneticilerimize, çalışanlara, mesai arkadaşlarıma ve emekçilere teşekkür ediyorum.

Spor Gazetesi yorumcusu Altan Tanrıkulu da yeni stüdyo hakkında açıklamalarda bulundu. 

Hemen hemen her programın farklı ortamda çekilebildiği çok modern bir stüdyo. İlk programı yapmak bize nasip oldu. Bu modern teknolojiyi kazandıran tüm Tivibu Spor yönetimine, teknik ekibe ve müdürümüz Erkut Öztürk’e teşekkür ederim.
Tivibu Spor da resmi Twitter hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Yapılan paylaşım şu şekildeydi:

Tivibu Spor'un yenilenen stüdyolarına hoş geldiniz! Altan Tanrıkulu ve Ali Yönetici ile Spor Gazetesi yeni stüdyoların ilk programı olarak başladı.


Tivibu Spor Yeniliklerine Devam Ediyor

Stüdyolarını yenileyen ve daha modern bir görünüme kavuşan Tivibu Spor, birçok spor organizasyonunu ekranlara getiriyor. Özellikle son dönemde nefesleri kesen FIBA Şampiyonlar Ligi heyecanı Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanıyor. Ayrıca Basketbol Süper Ligi, Belçika Pro League, Bundesliga, Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi, FA Cup ve Copa del Rey heyecanını da Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz. Tivibu Spor’un yeni stüdyolarda yeni programlara da imza atması bekleniyor.