beIN Sports Abonelerine Süper Lig Garantisi Veriyor

17.01.2022 - 20:46

beIN Sports Abonelerine Süper Lig Garantisi Veriyor

beIN Sports, abonelerine Süper Lig garantisi veriyor. Henüz ihale yapılmamasına rağmen Digiturk’un abonelerini arayarak Süper Lig’in önümüzdeki sene de beIN Sports ekranlarından yayınlanacağının garantisini vermesi, şaşkınlık yarattı.

Ajansspor’un haberine göre beIN Sports Süper Lig yayınları için abonelerine garanti veriyor. Önümüzdeki yıl da Süper Lig maçlarının kendilerinde olacağını belirten yetkililer, abonelik satmaya çalışıyor. İhalenin yapılmamasına rağmen verilen bu güvencenin neye dayandığı ise merak ediliyor.

Süper Lig Yayını Bizde Olmazsa Abonelikten Çıkabilirsiniz

beIN Sports çalışanları eski/yeni müşterilerini arayarak önümüzdeki sezon da Süper Lig maçlarının Digiturk’te olacağını duyuruyor. Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre şirket çalışanları konuyla ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

Biliyorsunuz Süper Lig'de yayınlar yıllardır bizde. Gelecek dönemde de bu sürecek. Yıllık abone olmanız halinde Süper Lig yayını bizde olmazsa istediğiniz gibi sözleşmeyi feshedebilir beIN'den ayrılabilir ve bundan dolayı herhangi bir ceza ödemesi yapmazsınız. Sadece kullandığınız güne kadar ödeme yaparsınız.

   1 bein 17.1.2022

Süper Lig İhalesine Kimler Katılacak?

Merakla beklenen Süper Lig ihalesinin Kasım 2021’de yapılması planlanıyordu. Ancak geçen süre zarfında ihalenin şartnamesi dahi hazırlanmadı. Yeni yılda yapılması beklenen ihaleyle ilgili yine bir hareketlilik yok. Süper Lig yayın ihalesinin Şubat ayı içerisinde yapılacağı tahmin ediliyor.

İhalede hangi şirketlerin yer alacağı da merak konusu. beIN Sports’un yeniden ihalede etkin olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan S Sport, D-Smart, Tivibu gibi platformların da ihalede yer alabileceği düşünülüyor. Süper Lig yayın ihalesinde etkin olması beklenen Acun Ilıcalı ise ihalede yer almayacağını Blu TV’de yayınlanan 40 programında açıkladı. Süper Lig ihalesi için bir girişimlerinin olmayacağını belirten Ilıcalı, favorinin beIN Sports olduğunu dile getirdi.

 2 spor toto 17.1.2022  

9 Paket Olması Bekleniyor

Ajansspor’un haberine göre Süper Lig yayın ihalesinde 9 farklı paket olması bekleniyor. Söz konusu paketler şu şekilde:

1- İçinde 2 büyük ve 8 Anadolu takımı olan birinci paket.
2- İçinde 2 büyük ve 8 Anadolu takımı olan ikinci paket.
3- Süper Lig 15 dakika uzun özet ve TFF 1.Lig canlı yayınları paketi.
4- Radyo hakları paketi.
5- Özet dijital haklar paketi.
6- Türkiye içi paketlerin tamamı.
7- Dört maçın canlı yayınlanması şartıyla yurt dışı yayınları paketi.
8- Düşük kalitede canlı bahis yayın ve data hakları paketi.
9- Türkiye içi ve dışını kapsayan mega paket.