TRT Spor Yıldız 17-23 Ocak Tarihleri Arasında Yayınlayacağı Basketbol Süper Ligi Maçlarını Açıkladı

17.01.2022 - 14:58

TRT Spor Yıldız 17-23 Ocak Tarihleri Arasında Yayınlayacağı Basketbol Süper Ligi Maçlarını Açıkladı

TRT Spor Yıldız, Basketbol Süper Ligi yayın akışını açıkladı. Erteleme maçlarının da oynanacağı haftada yine iki mücadele şifresiz yayınla TRT Spor Yıldız’da olacak.

Her hafta ING Basketbol Süper Ligi’nin tüm heyecanını basketbolseverlerle buluşturan TRT Spor Yıldız, haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. Hafta içi erteleme maçlarının yanı sıra hafta sonu ligde 18’inci haftanın heyecanı yaşanacak. TRT Spor Yıldız, yine iki mücadeleyi şifresiz ekranlara getirecek.

TRT Spor Yıldız, 15’inci hafta oynanması planlanan ama Covid-19 sebebiyle iptal edilen Yalovaspor-Anadolu Efes mücadelesiyle yayınlara başlayacak. Salı 18.00’deki bu mücadelenin ardından 18’inci haftada Tofaş-Darüşşafaka karşılaşması da TRT Spor Yıldız ekranlarında olacak. Cumartesi günü oynanacak mücadele, 18.00’de başlayacak.

Yalovaspor Son 10 Maçta İki Kez Kazanabildi

2021/22 sezonunda lige yükselen Yalovaspor, birçok kulübün yaşadığı sorunları yaşıyor. Kadro kurmakta belli başlı zorluklar çeken Yalovaspor, son 10 haftada sadece 2 kez kazanabildi. Alttaki birçok takımın benzer sorunlar yaşaması sayesinde halen küme düşme hattının üstünde yer alan Yalovaspor, Anadolu Efes önünde sürpriz yapmak istiyor.

Anadolu Efes ise yine sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İşleri tam rayına oturturken tekrar mağlubiyetler alan Anadolu Efes, Euroleague’de yaşadığı sorunları ligde yaşamıyor. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş Icrypex’i mağlup eden Anadolu Efes, ligde sadece 3 mağlubiyet aldı.

Alt sıralardan kurtulmak isteyen Yalovaspor ile şampiyonluğun en güçlü adaylarından Anadolu Efes arasındaki bu mücadele, Salı 18.00’den itibaren TRT Spor Yıldız’da.

1 bsl 17.1.2022

Darüşşafaka Zirve Yarışında

Ligin iddialı ekiplerinden Tofaş, son 3 maçı kazanarak tekrar yukarılara tırmanmayı başardı. Yakın geçen maçlarda biraz da şansının yardımıyla galibiyet alan Tofaş, ilk 4 hedefini sürdürmeyi planlıyor.

Darüşşafaka ise son haftalarda aldığı sonuçlarla ligin zirvesine yerleşti. Önce Fenerbahçe Beko’yu ardından da Galatasaray NEF’i mağlup eden Darüşşafaka, bu sezon şampiyonluk adaylarının sallandığı bir ortamda sürpriz yapmayı hedefliyor.

Ligin güçlü ekiplerinden Tofaş ile aldığı sonuçlarla zirveye yerleşen Darüşşafaka arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi 18.00’den itibaren TRT Spor Yıldız’da.

2 bsl 17.1.2022