Mario Balotelli Fenerbahçe-Adana Demirspor Maçını Korsan Yayından Takip Etti

10.01.2022 - 20:05

Mario Balotelli Fenerbahçe-Adana Demirspor Maçını Korsan Yayından Takip Etti


Türkiye Süper Ligi 20’nci haftasının kapanış mücadelesinde Fenerbahçe, ligin iddialı ekiplerinden Adana Demirspor’u konuk etti. Adana Demirspor’un yıldız oyuncusu Mario Balotelli ise Covid-19 sebebiyle karşılaşmada forma giyemedi. Instagram’da maç esnasında paylaşımlar yapan Balotelli’nin mücadeleyi korsan yayın platformlarından izlediği gözlemlendi.

Balotelli Penaltı Pozisyonuna İsyan Etti

Adana Demirspor karşısında penaltı golüyle öne geçen Fenerbahçe’nin kazandığı bu penaltı Mario Balotelli’nin tepkisini çekti. “Bu nasıl penaltı?” şeklinde bir paylaşım yapan Balotelli, daha sonrasında Yunus Akgün’ün de maç esnasındaki bir fotoğrafını paylaştı.


1.korsan.10.1.2022 2 korsan 10.1.2022

Korsan Yayınların Önüne Geçilebilecek mi?

Türkiye Süper Ligi gelecek ihalesinde birçok şirketin en büyük çekincesi korsan yayınlar. Büyük platformların tamamı korsan yayınlar sebebiyle ihaleye girme noktasında çekincelere sahip. Birçok kişinin korsan yayınları tercih etmesinin de önüne bir türlü geçilemiyor. 

Geçtiğimiz aylarda korsan yayınlarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Kaçak maç yayını sitelerinin engellenmesi Türkiye Futbol Federasyonu bünyesine geçti. Böylece istenilen her an sitelerin erişime kapatılması gündeme geldi. Öte yandan şu an için bu durumun siteler adına caydırıcı nitelikte olmadığı görülüyor. Zira Mario Balotelli dahil birçok kişi halen korsan yayınlara kolaylıkla erişim sağlayabiliyor.

3 korsan 10.1.2022

Mario Balotelli Kimdir?

Korsan yayın izlemesiyle yeniden gündeme gelen Mario Balotelli, bu sezon Adana Demirspor’a transfer olmasıyla dikkat çekti. Milan, Inter, Liverpool, Manchester City gibi dünyanın en başarılı kulüplerinde forma giyen Balotelli, 2021/22 sezonunun başında teknik direktör Samet Aybaba ile sorunlar yaşamıştı. Samet Aybaba’nın kendisine saygı göstermediğini dile getiren Balotelli, teknik direktör değişikliğinin ardından performansını arttırdı.

Adana Demirspor formasıyla bu sezon 17 lig maçına çıkan Mario Balotelli, 6 gol, 2 asistle oynadı. Türkiye Kupası’nda ise 1 maça çıka Balotelli, burada da 1 kez fileleri havalandırmayı başardı.