CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Adana Demirspor 10 Ocak BEIN LİNK

10.01.2022 - 16:30

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Adana Demirspor 10 Ocak BEIN LİNK

İlk yarıdaki hayal kırıklığını arkasında bırakıp yeni bir sayfa açmak isteyen Fenerbahçe, sahasında Adana Demir Spor’u ağırlıyor. Spor Toto Süper Lig’de aynı zamanda haftanın kapanış maçı olan Fenerbahçe Adana Demirspor karşılaşması, bugün saat 20.00’da başlayacak. Ülker Stadyumu’ndaki maça, takımın kötü gidişine rağmen taraftarın ilgi göstermesi bekleniyor. Fenerbahçe’nin Adana Demirspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceğini merak edenlerin gerçekleştirdiği trend aramalar ise şu şekilde: Fenerbahçe Adana Demirspor canlı maç izle, Fenerbahçe Adana Demirspor maç izle, Fener maçı canlı izle, FB maçı izle, Fener Adana Demir izle, Bein LİNK, Fenerbahçe şifresiz izle, Bein Sports online izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri, Fenerbahçe Adana Demirspor şifresiz. Müsabaka öncesi her iki takıma dair güncel gelişmelerle beraber canlı yayın detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin Adana Demirspor Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Fenerbahçe Adana Demirspor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Adana Demirspor İzleme Linki! İkinci yarıya henüz hocasıyla anlaşamadan başlayacak olan Fenerbahçe, Adana Demirspor’u yenerek kara bulutları biraz olsun dağıtmak istiyor. Fenerbahçe Adana Demirspor maçı, ülkemizde sadece beIN Sports HD 1 kanalında yer alacak.  

Fenerbahçe Adana Demirspor Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe adına İkinci yarının açılış maçı olan Adana Demirspor karşılaşmasını canlı olarak izleyemeseniz bile en azından güvenli bir şekilde istatistik takibi yapabileceğiniz platformlar söz konusu. Hem maç anlatımı hem de istatistik açısından FB TV, iyi bir alternatif olarak görünüyor. Öte yandan aynı şekilde yayıncı kuruluşun web sitesinde yer alan Maç Merkezi bölümünden de faydalanmanız mümkün. 

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Hocasız Başlıyor

Zeki Murat Göle Takımın Başında Yedek Kulübesinde

Fenerbahçe, Ali Koç döneminde artık klasikleşen hoca krizi ile bir kez daha karşı karşıya. Pereira ile yollarını uzun bir süre önce ayırmasına rağmen henüz yeni bir hocayla imza aşamasına gelemeyen Fenerbahçe’de kriz gittikçe derinleşiyor. Oldukça önemli bir dönem olan devre arası kampına yeni teknik adamını yetiştiremeyen sarı lacivertli ekipte eleştiri okları Ali Koç’a yönelmiş durumda. Fenerbahçe, Adana Demirspor maçına yardımcı teknik direktör Zeki Murat Göle ile çıkmak zorunda kalacak. Şu anda Löw, Daum ve Bilic gibi isimler gündemde olsa da kulüp yönetimi sürpriz şekilde yerli bir isme de yönelebilir. Fenerbahçe, şampiyonluk hedefiyle çıktığı sezonun ortasında, liderin 17 puan gerisinde kaldı. Bu maçı kazanması halinde puan farkını 14’e indirecek olan sarı lacivertli ekip, azalan umutlarını diri tutmak istiyor. 19 haftada 9 galibiyet alan İstanbul ekibi, 32 puanla 4’üncü basamakta yer alıyor. Konyaspor’un sahasında kaybettiği haftada Fenerbahçe hata yapmak istemiyor. Takımın kamp kadrosunda; Nazım, Altay, Crespo, Gustavo ve Berisha’nın yer alamadığı görülüyor.

Adana Demirspor’da Yunus Akgün Fırtınası

Yunus Akgün Adana Demirspor'a İmza Attıktan Sonra Poz Verirken

Adana Demirspor 19 haftalık periyotta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetlik bir performans gösterdi. Ligde ilk senesini geçiren acemi bir ekip için Adana Demirspor’un son derece başarılı işlere imza attığı söylenebilir. Adana Demirspor’a ilk yarının önemli bir bölümüne yıldız oyuncu Balotelli damga vurdu. Son haftalarda ise Yunus Akgün’ün yükselen form grafiği dikkat çekti. İlk yarıda 30 puan toplayarak 7’nci basamaktan kendine yer bulan başarılı ekip, bu maçı kazanıp 3’üncü sıraya yerleşmek niyetinde. Montella’nın öğrencileri, son lig maçında Göztepe deplasmanından 1 puanla ayrılmıştı. O maçta öne geçmelerine rağmen skoru koruyamayan Adana Demirspor’un golünü Balotelli kaydetmişti. Bu maçta, Afrika Uluslar Kupası için izin alan Simon Deli, kadroda yer alamayacak. Takımın yıldız oyuncusu Balotelli ise hastalığı nedeniyle bu deplasmana getirilmedi.

Açılış Maçını Fenerbahçe Kazanmıştı

Adana Demirspor'un Sosyal Medya Hesabından Paylaşılan, Fenerbahçe'nin 1-0 Kazandığı Maçın Görseli

Fenerbahçe, arka arkaya gelen başarısızlıklardan sonra 2021-2022 sezona da büyük umutlarla başlamıştı. Portekizli teknik adam Pereira önderliğinde sezona giren sarı lacivertli ekip, hatırlanacağı üzere açılışı, Adana Demirspor maçı ile yapmıştı. O dönem Samet Aybaba’nın çalıştırdığı Adana ekibi, bugünkü kimliğinden oldukça uzak bir görüntü içindeydi. Bunu fırsata çeviren Fenerbahçe, zorlu Adana Demirspor deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönmüştü. O maçta galibiyeti getiren gol, ikinci yarının hemen başında Mesut Özil’in ayağından gelmişti. Öncesinde bu iki ekip son olarak 2017-2018 sezonunda Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelmişti.

Fenerbahçe Adana Demirspor İlk 11'ler

Fenerbahçe: Berke, Szalai, Kim Min Jae, Novak, Osayi Samuel, Zajc, Mert Hakan, Sosa, İrfan Can, Pelkas, Valencia
Adana Demirspor: Muric, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Stambouli, Gökhan, Yunus, Belhanda, Vargas, Assombalonga