Mehmet Muharrem Kasapoğlu TRT Spor’da Haber Bülteni Sundu

10.01.2022 - 15:10

Mehmet Muharrem Kasapoğlu TRT Spor’da Haber Bülteni Sundu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TRT Spor’da haber bülteni sundu. 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nde ekran karşısına geçen Kasapoğlu’nun bu deneyimi TRT Spor Twitter hesabından paylaşıldı.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle TRT’yi ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kameralar karşısına geçti. Ziyaretinde stüdyoya da giren Kasaopoğu, TRT Spor’un saat başı haber bültenini sundu.

1 kasapoğlu 10.1.2022      

Lütfen Ekranlarınızın Ayarıyla Oynamayın

Ekran karşısına geçen Mehmet Muharrem Kasapoğlu, haber bültenine girişte izleyicileri ekranlarının ayarlarıyla oynamaması konusunda uyardı.

TRT Spor ekranlarından haber bültenimizle karşınızdayız. Lütfen ekranlarınızın ayarıyla oynamayın. Evet. Bugün 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü. Basınımızın bireylerin doğru ve güvenilir bilgiye ulaşması noktasında çok hayati bir görevi var. Çağımızın gelişen teknoloji ortamında haberlerin yayılma hızı arttıkça gerçekliği teyit edilmiş bilgi her zamankinden çok daha değerli hâle geldi. Özellikle yaşanan bu küresel salgın sürecinde görevlerini fedakarca yerine getiren tüm basın mensuplarımızın bu özel gününü kutluyorum. Bildiğiniz gibi 2021 Türk sporu açısından tarihi başarılarla dolu bir yıl oldu. Böylesi başarıları taçlandırmak adına bu özel gün vesilesiyle sizlere bir sürpriz yapmak istedik. Bültenimize bizden bir haberle başlayalım.

TRT Spor da bu eğlenceli anları Twitter hesabından paylaştı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde TRT Spor'da haber bültenini sundu.


Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kimdir?

2 kasapoğlu 10.1.2022 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türk bürokrat ve siyasetçidir. Kasapoğlu, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olmuştur. Marmara Üniversitesi’nde mahalli idareler ve yerinden yönetim programında yüksek lisans yapmış, ABD'deki Florida State Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde yönetim organizasyonu alanında araştırmacı, uzman ve proje koordinatörü olarak çalışmış, Palm Beach Atlantic Üniversitesi’nde işletme yüksek lisansını tamamlamış, İstanbul Üniversitesi'nden yerel istihdam konusu ile doktora derecesi almıştır. 2009 yılında Başbakanlık Müşavirliğine atanmasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda çeşitli görevler üstlenmiş, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunmuştur. 9 Temmuz 2018 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı olmuştur.