CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Afyonspor 29 Aralık A Spor LİNK

29.12.2021 - 17:38

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe-Afyonspor 29 Aralık A Spor LİNK

Fenerbahçe 2021-2022 sezonun Türkiye Kupası mesaisine Afjet Afyonspor maçıyla başlıyor. Bugün saat 21.00’da oynanacak olan müsabakaya Ülker Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Türkiye Kupası özlemine artık son vermek isteyen sarı lacivertli ekip, bu maçla beraber iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Fenerbahçe Afyonspor maçını canlı olarak seyretmek isteyen futbol tutkunları, maç öncesi şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Fenerbahçe Afyonspor canlı maç izle, Fenerbahçe Afyonspor maç izle, Fener maçı izle, A Spor canlı yayın, FB Afyon maçı izle, Fenerbahçe şifresiz izle, A Spor canlı izle, Türkiye Kupası linki, Afyonspor maçı canlı izle, A Spor online, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri. Bu keyifli karşılaşma öncesi iki takımın güncel durumlarını ve canlı yayın bilgilerini içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE AFYONSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin Afyonspor Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Fenerbahçe Afyonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Afyonspor İzleme Linki! Fenerbahçe ve Afjet Afyonspor, Türkiye Kupası 5’inci turunda birbirlerine rakip oluyor. Bir sürprize izin vermek istemeyen Fenerbahçe’nin Afyonspor ile oynayacağı maç, A Spor ekranlarında olacak.

Fenerbahçe Afyonspor Maçı Canlı Takip

Bu sezon ligde hayal kırıklığı yaratan bir performans gösterdiği için kupayı epey önemseyen Fenerbahçe, ilk turda işini şansa bırakmak istemiyor. Fenerbahçe’nin net favori çıkacağı maça dair canlı istatistikleri maç boyunca takip etmek isteyenler, FB TV’de yer alan “Maç Havası” programını izleyebilir. 

Fenerbahçe Kupayla Teselli Bulmak İstiyor

Mesut Özeil Malatyaspor Maçında Topla Buluştuğunda

Süper Lig’de ilk yarı biterken lider Trabzonspor’un 14 puan gerisine düşen Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini en az bir sene daha sürdürecek gibi görünüyor. Başkan Ali Koç yönetiminde sportif anlamda başarısız bir dönem geçiren sarı lacivertli ekip, kurulan iyi kadrolara rağmen ciddi bir hayal kırıklığı yaratmış durumda. Fenerbahçe şampiyonluk şansını oldukça düşürdüğü sezonda gözünü Türkiye Kupası’na dikmek durumunda. İstanbul temsilcisi, son resmi maçında kendi sahasında Yeni Malatyaspor’u 2-0 ile geçti. Zeki Murat Göle önderliğinde bu maça hazırlanan Fenerbahçe’de yedek ağırlıklı bir kadro beklentisi söz konusu. Karşılaşma öncesinde Ferdi, Altay ve son haftaların formda ismi Berisha sakat oldukları gerekçesiyle kadroda yer almayacak.

Afjet Afyonspor Sürpriz Peşinde

Afyonspor'un Fenerbahçe Maçı İçin Hazırladığı Görsel

Türkiye 2. Ligi Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Afyonspor, 19 hafta sonunda 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kendi ligi özelinde oldukça potansiyelli bir ekip olan Afyon temsilcisi, topladığı 37 puanla 3’üncü basamağa yerleşmiş durumda. Son 5 maçlık form grafiğine göre Afyonspor zirvede yer alıyor. Son 5 maçını da galibiyetle kapatan başarılı ekip, önümüzdeki sene TFF 1. Lig’e yükselmenin hesaplarını yapıyor. Afyonspor bir önceki turda İstanbulspor’u deplasmanda 3-2 yenmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz sene ise 5’inci turda Adana Demirspor engeline takılmışlardı. Müsabaka öncesinde Afyon ekibinde cezalı ya da sakat bir oyuncu yer almıyor.

Fenerbahçe Kupayı 6 Defa Kazandı

Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Kupası

Bilindiği üzere Türkiye Kupası 1962-1963 sezonunda başladı. Bir dönem adı Federasyon Kupası olarak değiştirilen bu önemli kupayı ülkemizde en çok Galatasaray takımı (18 kez) kazandı. Fenerbahçe ise şu ana dek toplamda 6 kez bu kupayı müzesine götürme başarısı elde etti. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene sarı lacivertli ekip çeyrek finalde kendi sahasında Başakşehir takımına uzatmalar neticesinde 1-2 kaybetmişti.

Fenerbahçe Afyonspor Maçı İlk 11'ler

Fenerbahçe: Berke, Szalai, Tisserand, Nazım, Burak, Crespo, Meyer, Muhammed, Rossi, Pelkas, Valendia
Afjet Afyonspor: Anıl, Alper, Celal, Emre, Erdinç, Nazmi, Doğan, Süleyman, Doğukan, Erhan, Fatih