Musa Kazım Üçüncü S Sport’tan Ayrıldığını Açıkladı

29.12.2021 - 16:48

Musa Kazım Üçüncü S Sport’tan Ayrıldığını Açıkladı

Başarılı spiker Musa Kazım Üçüncü S Sport’tan ayrıldığını açıkladı. S Sport’a veda eden başarılı spikerin yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Hem S Sport hem de Tivibu Spor’da maç anlatımlarıyla dikkat çeken Musa Kazım Üçüncü, S Sport’tan ayrıldığını açıkladı. Geçtiğimiz yıl Bundesliga ve Premier Lig, bu yılsa Premier Lig ve Serie A maçlarında görev alan Üçüncü, şu an için yoluna sadece Tivibu Spor’da devam ediyor. 

S Sport’tan Ayrıldım

Musa Kazım Üçüncü, S Sport’tan ayrıldığını Twitter hesabından duyurdu. S Sport’a veda eden başarılı spikerin yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

VEDA... S Sport'tan ayrıldım. Bu oda, Off tube 7, ikinci evim gibiydi. Özleyeceğim.



S Sport’tan Son Aylardaki İkinci Ayrılık

Birçok içeriğin yayın hakkını elinde bulunduran S Sport, spiker kadrosunu bir yandan güçlendirirken bir yandan da eldeki spikerlerle yollarını ayırıyor. Sezon başında Doruk Keskin’i yorumcu kadrosuna ekleyen S Sport, geçtiğimiz aylarda Cihan Eldem ile yollarını ayırmıştı beIN Sports kadrosuna katılan Eldem’in ardından Musa Kazım Üçüncü de S Sport’tan ayrıldığını açıkladı.

Sezon başından bu yana iki spikerle yollarını ayıran S Sport’un önümüzdeki dönemde birkaç hamleye imza atması bekleniyor.

Musa Kazım Üçüncü Kimdir?

2.Musa Kazım Üçüncü.29.12.2021

Spor spikeri Musa Kazım Üçüncü, yaklaşık 3 yıldır Saran Medya’da görev alıyor. Bundesliga ve Premier Lig maçlarıyla başlayan maç anlatım serüveni, bu yıl Serie A ve Premier Lig ile devam etti. 2021/22 sezonunda Tivibu Spor’da da Bundesliga ve Belçika Pro League maçlarını anlatan Musa Kazım Üçüncü, Youtube kanalında dikkat çekici içeriklere imza atıyor. S Sport’tan 2021’in son günlerinde ayrılan Musa Kazım Üçüncü’nün yeni yılda yoluna Tivibu Spor ile devam etmesi bekleniyor.