CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Altay 30 Aralık A Spor LİNK

30.12.2021 - 17:18

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Altay 30 Aralık A Spor LİNK

Spor Toto Süper Lig’de hedeften erken şekilde uzaklaşan Beşiktaş, en azından Türkiye Kupası ile taraftarın gönlünü almak istiyor. Kupanın 5’inci turunda İzmir ekibi Altay ile bugün saat 21.00’da Vodafone Park’ta karşılaşacak Beşiktaş, olası bir sürprize izin vermek istemiyor. Beşiktaş Altay Türkiye Kupası maçını canlı izlemek isteyenler, genellikle şu tip arama sonuçlarına yöneliyor:  Beşiktaş Altay canlı maç izle, Beşiktaş Altay maç izle, Beşiktaş şifresiz izle, A Spor canlı izle, BJK maçı izle, Türkiye Kupası linki, Altay maçı canlı izle, A Spor canlı yayın, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç linkleri. Başta canlı yayın bilgileri olmak üzere karşılaşmayla alakalı tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-ALTAY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Kenan Karaman ve Salih Uçan Temalı Maç Görseli

Beşiktaş Altay Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş-Altay İzleme Linki! Bilindiği üzere Türkiye Kupası’nda geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezon da yayın hakları Turkuvaz Medya’da olacak. Dolayısıyla Beşiktaş Altay maçını A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz. 

Beşiktaş-Altay Maçı Canlı Takip

Teselliyi Türkiye Kupası’nda arayan Beşiktaş, bu maceraya moralli bir şekilde başlamak istiyor. İki Süper Lig takımını karşı karşıya getirecek olan karşılaşmaya dair canlı istatistikleri Beşiktaş resmi sitesinden takip edebilirsiniz. Burada aynı zamanda müsabaka boyunca detaylı maç anlatımı ile karşılaşabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ ALTAY MAÇI CANLI TAKİP

Kartal Konya’da Yara Aldı

Beşiktaş Konyaspor'a 1-0 Mağlup Oldu

Sergen Yalçın’dan sonra U-19 takımının sorumlusu Önder Karaveli ile yola devam etme kararı alan Beşiktaş, bu dönemdeki ilk yenilgisini Konyaspor karşısında aldı. Konya deplasmanında 1-0 kaybeden Kara Kartal, şampiyonluğu artık tam anlamıyla mucizelere bıraktı. Ligde büyük oranda prestij maçlarına çıkacak olan Beşiktaş, gözünü Türkiye Kupası’na dikmiş vaziyette. İlk turda, rakiplerinin aksine bir Süper Lig takımıyla eşleştiler. Güven, Can ve Serdar gibi genç oyuncuların da şans bulması beklenen karşılaşma öncesi pek çok as oyuncu kadroda yer aldı. Maçın gidişatına göre Batshuayi, Pjanic ya da Ghezzal gibi önemli oyuncuların rol almaları bekleniyor. Uzun zamandır sakatlık problemi yaşayan Alex Teixeira, bu maçla beraber tekrar maç kadrosunda kendine yer bulmayı başardı. Öte yandan Mert, Gökhan, Necip ve N’Koudou, Beşiktaş’ın sakat oyuncular listesinde yer alıyor.

Altay Kazanmayı Unuttu

Altay'ın Beşiktaş Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Altay’da alınan kötü sonuçlardan sonra teknik sorumlu Mustafa Denizli, eleştirilerin odak noktasında yer alıyor. Kulübün aynı zamanda efsane oyuncuları arasında olan Denizli, sezon başındaki formundan gittikçe uzaklaşan takımını bir şekilde ligde tutmak zorunda. Sezon sonunda Altay’ın en az 50 puan alacağını iddia eden deneyimli hoca, kulüpten istifa etmek gibi bir düşüncesinin de olmadığını iletti. Altay 12 maçtır ligde kazanamıyor ve gelinen noktada küme düşme hattının sadece bir basamak üzerinde bulunuyor. Son hafta Kasımpaşa deplasmanında pek bir varlık gösteremediler ve sahadan 2-0 yenilgi ile ayrıldılar. Maç öncesinde Erhan ve İbrahim, sakat oyuncular arasında yer alıyor.

Beşiktaş’tan Vida Kararı

Vida'nın Gol Sevinci

Beşiktaş, Altay maçının hazırlıklarını sürdürürken Vida ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Başkan Ahmet Nur Çebi, Vida’nın sözleşmesini yenileme görüşmelerini şimdilik askıya alma kararı aldı. Bu kararda, Vida’nın özellikle son haftalarda yaptığı kritik bireysel hataların payı olduğu tahmin ediliyor. Ayrıca 32 yaşında olan Hırvat milli takım oyuncusu, talep ettiği rakamı aşağıya çekmediği için görüşmeler tıkanma noktasına gelmişti. Senede 3.4 milyon euro kazanan deneyimli oyuncu ile bu sezonun sonunda yolların ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş Altay Maçı İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, Montero, Umut, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Güven, Batshuayi
Altay: Cihan, Eric, Thiam, Cebrail, Naderi, Zeki, Thaciano, Ceyhun, Kappel, Rodriguez, Rayan