CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Denizlispor 28 Aralık A SPOR LİNK

28.12.2021 - 17:07

CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Denizlispor 28 Aralık A SPOR LİNK

Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan ve lider Trabzonspor’un 19 puan gerisine düşen Galatasaray, gözünü Türkiye Kupası’na dikmiş durumda. Kupaya 5’inci turdan dahil olan Galatasaray, bu akşam saat 20.00’da sahasında Denizlispor takımını ağırlayacak. Volkan Bayarslan’ın yöneteceği karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbol tutkunları, genel olarak şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Galatasaray Denizlispor canlı maç izle, Galatasaray Denizlispor maç izle, Galatasaray maçı izle, Galatasaray şifresiz, ZTK maçı izle, Galatasaray maçı canlı yayın, A Spor canlı yayın, şifresiz maç izle, bedava maç linkleri, ücretsiz maç yayınları, Türkiye Kupası bedava izle, Galatasaray Denizlispor şifresiz izle. Karşılaşmaya dair tüm canlı yayın detaylarını sizler için derlemeye çalıştık.

GALATASARAY-DENİZLİSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray-Denizlispor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Denizlispor İzleme Linki! Ligdeki başarısızlığından sonra Türkiye Kupası, Galatasaray için bir kat daha önem kazandı. Galatasaray’ın Denizlispor sınavı, A Spor kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

Galatasaray-Denizlispor Maçı Canlı Takip

Turkuvaz Medya, Türkiye Kupası’nın bu sezonki yayıncısı durumunda. Tıpkı geçtiğimiz senelerde olduğu gibi maçların çok büyük bir çoğunluğu A Spor ekranlarından yayınlanıyor. Galatasaray Denizlispor maçını canlı izlerken, diğer yandan da istatistikleri takip etmek isterseniz, kulüp televizyonu olan GS TV’yi değerlendirebilirsiniz.

GALATASARAY-DENİZLİSPOR MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Haftalar Sonra Kazandı

Fatih Terim Antrenmanda Taktik Veriyor Galatasaray nihayet ligdeki kötü serisine dur diyebildi. Antalyaspor’u iç sahada 2-0 yenerek haftalar sonra kazanma başarısı gösteren sarı kırmızılı ekip, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağı atmış oldu. Bu müsabakada gol atma ve asist yapma başarısı gösteren genç Kerem, ön plana çıkan oyuncu oldu. Süper Lig’de sadece 27 puan toplayabilen sarı kırmızılı ekip, teselliyi Türkiye Kupası’nda arıyor. Bu sene Türkiye Kupası’ndaki ilk maçına çıkacak olan Galatasaray, geçtiğimiz sezon bu kupaya son 16 turunda veda etmişti. Ligdeki durumundan dolayı Galatasaray’ın kupaya öze bir önem vermesi ve as oyuncuları sahaya sürmesi bekleniyor. Arda Turan ve Sacha Boey, takımla beraber antrenmanlara başladı ancak henüz maç ritmini yakalamaları zor görünüyor. Öte yandan Diagne, Muslera ve Elabdellaoui, diğer sakat oyuncular arasında yer alıyor.

Denizlispor Zor Günler Geçiriyor

Denizlispor'un Galatasaray Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Geçtiğimiz sezon mücadele ettiği Süper Lig’de küme düşen Denizlispor, TFF 1.Lig’de de oldukça zor günler geçiriyor. İyi bir kadro yapısına sahip olmalarına rağmen alınan kötü sonuçlardan sonra ligin dibine yerleşen Denizli ekibi, son 5 haftada sadece tek bir puan alabildi. Son hafta BB Erzurumspor’a deplasmanda 3-1 kaybeden Ege temsilcisi, bu maçta 10 kişi kalmanın bedelini ağır bir şekilde ödemiş oldu. Fatih Tekke’nin öğrencileri küme düşmeme mücadelelerinden dolayı kupayı öncelikli olarak görmüyor. Yine de her şeye rağmen Denizlispor, zorlu İstanbul deplasmanında bir sürpriz yaparak moral bulmak isteyecektir. Yeşil siyahlı ekip bir önceki turda Ağrı 1970 takımını 3-0 ile geçmişti. Eski Galatasaraylı Muğdat, bu karşılaşmada sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

Galatasaray Mustafa Mohamed ile Sözleşme Uzattı

Galatasaray Mostafa Mohammed İle 2025 Yılına Kadar Sözleşme İmzaladı

Galatasaray, bu hafta başarılı forvet oyuncusu Mostafa Mohamed’in sözleşmesini uzatma kararı aldı. Yapılan yeni sözleşmede satın alma opsiyonunu da kullanan Galatasaray, Mısırlı futbolcu ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Hatırlanacağı üzere Mostafa Mohamed, Galatsaray’a Zamalek Sporting Club takımından transfer edilmiş ve kısa sürede taraftarın gözde isimlerinden biri olmuştu. Mohamed, bu sezon Süper Lig’de toplam 17 maçta forma şansı buldu ve 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Ayrıca bu sene Mısır milli takımıyla da Dünya Kupası Elemeleri’nde 2 gol atma başarısı gösterdi.

Galatasaray Denizlispor İlk 11'ler

Galatasaray: İsmail, Taylan, Alpaslan, Mostafa Mohammed, Oğulcan, Ömer, Morutan, Cicaldau, Marcao, Barış, Emre
Denizlispor: Abdülkadir, Emre, Erdal, Muhammet, Gökhan, Mustafa, Özer, Bünyamin, İlhan, Darri