4’üncü Spor Zirvesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

28.12.2021 - 17:36

4’üncü Spor Zirvesi Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türk sporunun başarılı isimleri 4’üncü Spor Zirvesi Ödülleri ile onurlandırıldı. Yılın en çok gelişme kaydeden sporcuları, en iyi spor yazarı, en iyi program ve en iyi yorumcu gibi ödüllerin dağıtıldığı etkinlikte spor dünyasının önemli isimleri bir araya geldi.

Dördüncü spor zirvesi ödülleri geçtiğimiz saatlerde sahiplerini buldu. Birçok kategoride ödüller verilen etkinlikte, en iyi spor yorumcusu ve en iyi spor programı gibi kategorilerde NTV’nin üstünlüğü dikkat çekti. Ayrıca yılın en çok gelişme kaydeden sporcusu ödülü de zirvede sahiplerini buldu.

Önder Özen ve Kırılma Anı’na Ödül

NTV ekibinden Önder Özen ve başarılı program Kırılma Anı etkinlikte ödül kazandı. En iyi yorumcu ödülünü alan isim Önder Özen olurken, yılın en iyi spor programı ödülü ise Emek Ege’nin sunduğu Kırılma Anı programına gitti. 

Önder Özen, 2021/22 sezonunun başından bu yana Metin Tekin ve Murat Kosova ile NTV ekranlarından N Futbol programına imza atıyor. Ayrıca Metin Tekin ile “Sen Ne Diyorsun?” programında yer alıyor. Bu iki programda yaptığı yorumlar, Önder Özen’in yılın en iyi spor yorumcusu ödülünü almasını sağladı. 

NTV’nin başarılı programlarından Kırılma Anı’nda spor dünyasının önemli isimleri hayatlarının kırılma noktalarını paylaşıyor. Emek Ege’nin sunduğu başarılı program da yılın en iyi spor programı ödülüne layık görüldü.

NTV Spor Twitter hesabından ödülle ilgili bir paylaşım da yapıldı. NTV Spor’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Türk sporunun başarılı isimleri 4’üncü Spor Zirvesi Ödüllleri ile onurlandırıldı. 
En İyi Program: Kırılma Anı 
En İyi Spor Yorumcusu: Önder Özen


Yılın Spor Yazarı Fatih Doğan

Ödül alan bir diğer isim Fatih Doğan oldu. Yılın spor yazarı seçilen Fatih Doğan, ödülünü yılın en çok gelişme kaydeden oyuncuları seçilen Ersin Destanoğlu ve Rıdvan Yılmaz’la birlikte aldı.

Spor basının önemli isimlerinin ödül aldığı etkinliğe Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop ve Kadın A Millî Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası da katıldı. 

ödül 28.12.2021