CANLI MAÇ İZLE Altay-Trabzon 21 Aralık BEIN LİNK

21.12.2021 - 16:28

CANLI MAÇ İZLE Altay-Trabzon 21 Aralık BEIN LİNK

Spor Toto Süper Lig’de futbol severleri yoğun bir hafta içi mesaisi bekliyor. Bugün ligde toplamda 4 maç oynanıyor. Lider Trabzonspor saat 20.00’da başlayacak olan maçta, İzmir deplasmanında Altay karşısına çıkıyor. Trabzonspor’un ligin yeni ekibi olan Altay karşısında nasıl bir performans göstereceğini merak edenler, genellikle şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Altay Trabzonspor canlı maç izle, Altay Trabzonspor maç izle, Altay Trabzon izle, Trabzon maçı izle, TS maçı canlı yayın, Bein Sports link, BEIN izle, BEIN canlı yayın, Trabzonspor şifresiz izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları. Zirveyi yakında ilgilendirecek maça dair tüm canlı yayın detaylarını haberimizin devamında sizler için derledik.

ALTAY-TRABZONSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Trabzonspor'un Altay Maçına Özel Hazırladığı Maç Görseli

Altay-Trabzonspor Maçı Canlı Yayın Linki

Performansı ile lige damga vuran Trabzonspor, 10 maçtır puan kaybeden Altay karşısında hata yapmak istemiyor. Müsabaka, ligimizin uzun zamandır resmi yayıncısı olan beIN Sports HD 2 kanalından izlenebilecek. Bilindiği üzere maçın oynanacağı saatte Galatasaray, Adana Demirspor ile karşılaşacak. Bu nedenle Trabzonspor’un Altay sınavı beIN Sports HD 1 yerine beIN Sports HD 2 kanalından futbol severlerle buluşacak.

Altay-Trabzonspor Maçı Canlı Takip

Altay ve Trabzonspor’u karşı karşıya getirecek maça Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu ev sahipliği yapacak. Özellikle Altay tarafı için oldukça önemli hale gelen bu maçı canlı takip etmek adına yayıncı kuruluşun resmi sitesinde bulunan “Maç Merkezi” bölümünü değerlendirebilirsiniz.

ALTAY TRABZONSPOR MAÇI CANLI TAKİP

ALTAY-TRABZONSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Altay Düşüşü Durduramıyor

Altay Alsancak Stadı Temalı, Trabzonspor Maçına Özel Hazırlanan Görsel

Bir alt ligde mücadele ederken takımın başına eski efsanelerinden Mustafa Denizli’yi getiren Altay, yıllar sonra yeniden Süper Lig’e çıkma başarısı göstermişti. Aynı teknik adamla Süper Lig’de yola devam kararı alan siyah beyazlı ekip, esasen oldukça iyi bir başlangıç yapmıştı. Fakat sonraki haftalarda işler Altay adına pek de yolunda gitmedi. Altay en son İzmir’de Beşiktaş’ı yedikten sonra büyük bir düşüşe geçti. O maçtan sonra oynadığı 10 müsabakanın 7’sinde sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. Bu dönemde sadece Türkiye Kupası’nda Belediye Derince ve Manisa FK takımlarına karşı kazanma başarısı gösterdiler. Diğer İzmir temsilcisi olan Göztepe gibi Altay da kendini bir anda küme düşme potasının içerisinde bulmak üzere. Altay geçtiğimiz hafta ligin bir başka yeni takımı olan Giresunspor’a 3-1 kaybetti.  Ev sahibi ekipte tek eksik isim, kas sakatlığı bulunan genç oyuncu Kazımcan Karataş.

Lider Rakip Dinlemiyor

Bu sene ortaya koyduğu performans ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Trabzonspor, artık her maça final havasında çıkıyor. Geçtiğimiz hafta ligin en formda ekiplerinden biri olan Hatayspor’u 2-0 ile geçtiler. Şampiyonluk yarışında kendilerine rakip olabilecek takımların neredeyse tamamı geçtiğimiz haftayı puan kayıplarıyla kapattı. Şu anda bordo mavili ekip ile en yakın takipçisi olan Konyaspor arasında 9 puanlık bir fark oluşmuş durumda. Karadeniz temsilcisi, ligdeki tek yenilgisini yakın zaman önce Antalyaspor karşısında aldı. Beklenenin aksine, alınan bu yenilgi, Trabzonspor’un oyun ritmini ve motivasyonunu Hatayspor karşısında hiç etkilemedi. Gervinho ve Nwakaeme gibi oyuncular sakatlıklarından dolayı İzmir’e götürülmedi.

Mustafa Denizli’den Taraftara Çağrı

Mustafa Denizli Altay Antrenmanında

Altay teknik direktörü Mustafa Denizli’nin 3-1 kaybedilen Giresunspor maçından sonra yaptığı açıklamalar oldukça ses getirdi. Deneyimli teknik adam, takımının sezon sonunda ligi en az 50 puan ile bitireceğini iddia etti. Altay’daki görevinin kendisi için farklı bir anlam ifade ettiğini belirten Denizli “Alınan sonuçlar, benim ve takımım için bir problem oluşturmayacak. Lig için koyduğumuz hedef bugün için de geçerli” şeklide konuştu. Mustafa Denizli aynı zamanda Trabzonspor maçı öncesinde taraftara da önemli bir destek çağrısında bulundu. Altaylı futbolcuların bu açıklamalardan sonra Trabzonspor’a karşı çok farklı bir motivasyonla hazırlandığı biliniyor.   

Altay Trabzonspor İlk 11'ler

Altay: Mateusz, Thiam, Murat, Naderi, Cebrail, Poko, Zeki, Rodriguez, Pinares, Kappel, Bamba
 
Trabzonspor: Uğurcan, Edgar, Peres, Denswil, Trondsen, Siopis, Berat, Marek Hamsik, A. Ömür, Cornelius, Djaniny