CANLI MAÇ İZLE Adana Demirspor–Galatasaray 21 Aralık BEIN LİNK

21.12.2021 - 15:32

CANLI MAÇ İZLE Adana Demirspor–Galatasaray 21 Aralık BEIN LİNK

Ligin pozitif futbol oynayan ekiplerinden biri olan Adana Demirspor, alınan kötü sonuçlardan sonra şampiyonluk ümitlerini tüketme noktasına gelen Galatasaray’ı sahasında ağırlıyor. Büyük bir ilginin beklendiği karşılaşma, bugün saat 20.00’da başlayacak. Ali Şansalan’ın düdük çalacağı maçı canlı izlemek isteyen futbol tutkunları, şu tip aramalar gerçekleştiriyor: Adana Demirspor Galatasaray canlı maç izle, Adana Demirspor Galatasaray maç izle, Adana Demir GS izle, BEIN maç izle, BEIN Link, GS maçı canlı, Galatasaray şifresiz izle, şifresiz maç izle, bedava maç yayınları, ücretsiz maç, Adana Demirspor Galatasaray şifresiz. Maça dair tüm canlı yayın bilgilerini içeriğimizde bulmanız mümkündür.

ADANA DEMİRSPOR-GALATASARAY CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Mostafa Mohammed Temalı Maç Görseli

Adana Demirspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki


Adana Demirspor Galatasaray beIN Sports LİNK! Galatasaray, ligdeki kötü gidişi, Adana Demirspor karşısında sonlandırmak istiyor. Yeni Adana Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak. Dilerseniz, Bein Connect üzerinden müsabakayı dijital olarak da izleme şansı bulabilirsiniz.

Adana Demirspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Adana Demirspor, bu maçla birlikte taraftarına unutulmaz bir galibiyet armağan etmek istiyor. Formsuz Galatasaray’ın zorlu randevusunu Bein Sports üzerinden izleyemeyecek olanlar için GS TV’de gerçekleşecek canlı yayın, iyi bir alternatif olarak görünüyor.

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Adana Demirspor 3 Golle Kazandı

Balotelli temalı Maç Görseli

Ligin başında istikrarsız sonuçlar alan ve bazı otoritelere göre sezon sonunda küme düşebileceği tahmin edilen Adana Demirspor, yeni hocasıyla yakaladığı çıkışı sürdürüyor. Gelinen noktada, 17 haftalık süreç içinde Adana Demirspor 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi elde etmiş durumda. Son iki haftayı galibiyetlerle kapatan Adana temsilcisi, bu maçı kazanarak ilk 4 iddiasını sürdürmek istiyor. Başarılı ekip geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanında hak ettiği bir galibiyet elde etti. Takımın özellikle yabancı oyunculardan yüksek bir verimlilik aldığı görülüyor. Adana Demirspor, Galatasaray ile bir resmi maçta en son 10 Ocak 2012 tarihinde karşılaşmıştı. Adana temsilcisinde tek eksik oyuncu şimdilik Belhanda olarak görünüyor.

Galatasaray Lige Havlu Atmak Üzere

Arda Turan Antrenmanda

Galatasaray henüz ligin ilk yarısı dahi bitmeden lige havlu atacak düzeye geldi. Geçtiğimiz hafta oynanan Başakşehir maçında kaybedilen 2 puanın üzerine Trabzonspor’un Hatayspor’u yenmesi, takımdaki kırılganlığı arttırdı. Şampiyonluk hedefinden çok büyük ölçüde uzaklaşmış olan sarı kırmızılı ekip, belki de artık ligdeki son kozlarını oynuyor. Fakat taraftarların çoğu henüz şimdiden lig ile ilgili ümitlerini tamamen tüketmiş görünüyor. Tam 6 maçtır kazanamayan Galatasaray, Trabzonspor’un 18 puan gerisine düşmüş durumda. Kulübede, cezalı olan Fatih Terim’in yerine birkaç haftadan bu yana Necati Ateş görev yapıyor. Başarılı hocanın tahkim tarafından onanan cezası, 25 Aralık’taki Antalyaspor maçı ile sona erecek. Galatasaray takımında Luyindama, Muslera ve Arda Turan’ın sakatlık sorunları devam ediyor.

Balotelli Fark Yaratıyor

Balotelli ve Ethem Sancak

Türkiye’ye gelişi büyük bir yankı bulan dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Mario Balotelli, Adana Demirspor’u sırtlamayı sürdürüyor. 31 yaşındaki oyuncu 16 maçta 6 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi. Buraya Seri B ekibi Monza’dan gelen Balotelli, deyim yerindeyse Adana’da küllerinden doğdu. Oyuncu, ilk başlarda ciddi bir uyum sorunu yaşasa da Samet Aybaba’nın gidişinden sonra önemli bir çıkış yakaladı. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanında fizik kalitesiyle net bir kafa golü kaydeden İtalyan forvet, Adanaspor’un bu başarısında son deree önemli bir paya sahip.

Adana Demirspor Galatasaray İlk 11'ler

Adana Demirspor: Muric, Rassoul, Deli, Samet, Svensson, Stambouli, Sinan, Yunus, Bjarnason, Vargas, Balotelli

Galatasaray: İsmail, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Kerem, Morutan, Mohammed