Tivibu Spor 25-26 Aralık Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

20.12.2021 - 16:07

Tivibu Spor 25-26 Aralık Tarihlerinde Yayınlayacağı Şifresiz Maçları Açıkladı

Tivibu Spor 25-26 Aralık tarihlerinde yayınlayacağı şifresiz maçları açıkladı. Her hafta birçok spor organizasyonunu ekranlara şifresiz yayınla ulaştıran Tivibu Spor, 25-26 Aralık tarihlerinde toplam üç karşılaşmayı yayınlayacak.

Basketbol, futbol ve son dönemde espor yayınlarıyla dikkat çeken Tivibu Spor, şifresiz yayınlarına 25-26 Aralık tarihlerinde devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Belçika Pro League’den karşılaşmalar ekranlara şifresiz yayınla gelecek. Tivibu Spor’da haftanın şifresiz yayın programı şu şekilde:

Cumartesi 

13.00 Galatasaray-Beşiktaş

Pazar

13.00 OGM Orman-Mersin Yenişehir Bld
15.30 Cercle Brugge-Club Brugge

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 10’uncu Hafta Heyecanı Tivibu Spor’da

Kadınlar Basketbol Süper Ligi karşılaşmalarını ekranlara getiren Tivibu Spor, 25-26 Aralık tarihlerinde toplam iki mücadeleyi şifresiz yayınlayacağını açıkladı. Haftanın açılışı derbi ile yapılacak.

9 haftası geride kalan Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde beklenenin gerisinde sonuçlar alan Galatasaray, derbide bu sezon sadece 1 kez kazanabilen Beşiktaş’ı konuk ediyor. Geçtiğimiz hafta OGM Orman karşısında alınan mağlubiyeti telafi etmek için sahaya çıkacak Galatasaray ile üst sıralara tırmanmak isteyen Beşiktaş arasındaki bu keyifli mücadele, Cumartesi 13.00’ten itibaren şifresiz yayınla Tivibu Spor’da.

Her hafta Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde iki mücadeleyi ekranlara getiren Tivibu Spor, ikinci maçı ise Pazar günü basketbolseverlerle buluşturacak. Pazar 13.00’teki OGM Orman-Mersin Yenişehir Bld mücadelesini, Tivibu Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

1 fb-gs kbsl 20.12.2021.webp

Club Brugge Takibi Sürdürmek İstiyor

Belçika’da haftanın kritik karşılaşmasında Cercle Brugge ile Club Brugge kozlarını paylaşıyor. Ligde istediği sonuçları alamayan Cercle Brugge, üç maçlık galibiyet serisinin ardından lider Royal Union SG’ye mağlup oldu. Club Brugge ise geçtiğimiz hafta nefes kesen mücadelede Anderlecht ile 2-2 berabere kaldı. Liderin 6 puan gerisinde yer alan Club Brugge takibi sürdürmek istiyor.

Yeni bir galibiyet serisine başlamak isteyen Cercle Brugge ile puan farkının daha fazla açılmaması için kazanması gereken Club Brugge arasındaki bu mücadele, Pazar 15.30’da şifresiz yayınla Tivibu Spor’da.

2 brugge 20.12.2021