2021/22 Euroleague 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

20.12.2021 - 15:41

2021/22 Euroleague 17’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Euroleague 17’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Her hafta olduğu gibi bu hafta da bir mücadele beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

Euroleague yayıncısı beIN Sports, her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşturuyor. Temsilcilerimizden birinin karşılaşmasını şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, 17’nci haftada da geleneği bozmadı.

17’nci Haftada Karşılaşmalar Çarşamba ve Perşembe Oynanacak

Euroleague’de 17’nci hafta maçları Çarşamba ve Perşembe günü oynanacak. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz yayınlayan beIN Sports da haftanın programını geçtiğimiz saatlerde açıkladı. 

Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko’nun Asvel deplasmanında olduğu mücadele, bu hafta beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak. Asvel-Fenerbahçe Beko mücadelesini, Perşembe 23.00’ten itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz takip edebilirsiniz.

Asvel Düşüşte

Sezona beklentilerin ötesinde bir giriş yapan Asvel, son 4 maçını kaybetti. Bununla birlikte Fransa Ligi’nde de yoluna sorunlu şekilde devam eden Asvel, kötü gidişi Fenerbahçe Beko önünde sonlandırmak istiyor.

Çift maç haftasında önce Zenit’i konuk eden Asvel, sahadan 10 sayı farkla mağlup ayrıldı. Daha sonra Olympiakos deplasmanına çıkan Fransa temsilcisi, karşılaşmayı 89-54 kaybetti.

1 asvel 20.12.2021

Fenerbahçe Beko’da İşler Yolunda

Fenerbahçe Beko, inişli çıkışlı devam eden sezonun bu bölümünde iyi sonuçlar almaya başladı. Özellikle Zalgiris Kaunas mağlubiyeti sonrasında yükselişe geçen sarı lacivertliler, son 4 Euroleague maçını da kazandı.

Geçtiğimiz hafta önce Maccabi Playtika’yı ardından da Baskonia’yı konuk eden Fenerbahçe Beko, iki mücadeleyi de zorlanmadan kazandı. Fenerbahçe Beko çıkışını Asvel önünde de sürdürmek istiyor.

2 fenerbahçe beko 20.12.2021

Son İki Sezondaki Tüm Maçlar Fenerbahçe Beko’nun

Fenerbahçe Beko ile Asvel arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe Beko’nun üstünlüğü bulunuyor. Son iki sezonda oynanan 4 maçı da kazanan Fenerbahçe Beko, rakibini bir kez daha mağlup etmenin hesaplarını yapıyor.

Sezona iyi bir başlangıç yaptıktan sonra dibe vuran Asvel ile formunu her geçen gün biraz daha arttıran Fenerbahçe Beko arasındaki bu keyifli mücadele, Perşembe günü 23.00’ten itibaren beIN Sports Haber ve beIN Sports Youtube kanallarından şifresiz yayınlanacak.