Uğur Karakullukçu Ahmet Ercanlar’a Açtığı Davayı Kazandığını Açıkladı

01.12.2021 - 18:35

Uğur Karakullukçu Ahmet Ercanlar’a Açtığı Davayı Kazandığını Açıkladı

Vole yorumcularından Uğur Karakullukçu Ahmet Ercanlar’a açtığı davayı kazandığını açıkladı. 5 kuruşluk manevi tazminat davası açtığını belirten Karakullukçu, mahkeme sonucunu Twitter’dan paylaştı.

Bir dönem Haber Global’de Kontra programında birlikte yer alan Uğur Karakullukçu ve Ahmet Ercanlar mahkemelik oldu. Uğur Karakullukçu, 9 Haziran tarihinde Sansürsüz Futbol Youtube kanalında, Ahmet Ercanlar’ın kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle dava açtı. Mahkemeyi kazandığını belirten Karakullukçu, sonucu Twitter hesabından paylaştı. 

5 Kuruşluk Manevi Tazminat Davasını Kazandım

Uğur Karakullukçu, Twitter hesabından mahkeme sonucunu paylaştı. Davayı kazandığını belirten Karakullukçu, şu ifadeleri kullandı:

9 Haziran 2021 tarihinde Sansürsüz Futbol kanalında yorum kisvesi altında bana hakaretler eden Ahmet Ercanlar adlı kişiye açtığım 5 KURUŞLUK manevi tazminat davasını bugün itibariyle kazandım. Ahmet Ercanlar adlı kişi mahkemede, söylediği hiçbir şeyi BANA SÖYLEMEDİĞİNİ savunmuş, “belli bir kişiyi hedef göstermeden yalnızca serzeniş ve eleştirilerde bulunduğunu” ifade etmiş. Bu konudaki 'duruşunu' sizin takdirinize bırakıyorum. Kazandığım 5 kuruş tazminata da 2000 lira kendim ekleyerek babası ya da annesi hayatta olmayan çocuklarımızın eğitiminde kullanılmak üzere Darüşşafaka’ya 2000 lira 50 kuruşluk bir bağışta bulundum. 

Twitter’da Tartışma Devam Etti

Uğur Karakullukçu’nun paylaşımının ardından Ahmet Ercanlar da bir paylaşımda bulundu. Miktar üzerinden göndermede bulunan Ercanlar, şu ifadeleri kullandı:

3 kuruşa anlaşalım. Sana 5 kuruş çok.


Ahmer Ercanlar yaptığı bu paylaşımın ardından tartışma şöyle devam etti: 

Yayında söylediğimi tekrar edeyim. Fenerbahçe'ye şikeci diyen y..tır Uğurcum. Tekrar dava et. Sen de 3 Temmuz'un tetikçilerinden biri olarak buna da dava açabilirsin. Diğer davayı da kazanırsan yine tekrar ederim. Belli ki zevk alıyorsun.