Cihan Eldem’in Yeni Adresi beIN Sports Oldu

01.12.2021 - 18:55

Cihan Eldem’in Yeni Adresi beIN Sports Oldu

Geçtiğimiz günlerde S Sport’tan ayrılan Cihan Eldem’in yeni adresi beIN Sports oldu. Cihan Eldem, bundan böyle beIN Sports ekranlarında sporseverlerle buluşacak.

Son aylarda birçok spikerin ayrıldığı beIN Sports, kadrosunu Cihan Eldem ile güçlendirdi. Erdem Bitik, Ali Emre Dedeoğlu ve Doruk Keskin’in ayrılıkları sonrasında Cihan Eldem ile anlaşan beIN Sports’un önümüzdeki günlerde spiker kadrosuna yeni isimleri dahil etmesi bekleniyor.

1.Cihan Eldem.1.12.2021

Bugün İtibarıyla Ben de beIN Sports Ailesinin Bir Parçasıyım

Cihan Eldem, Twitter hesabından beIN Sports’a transfer olduğunu duyurdu. Güzel bir başlangıç olmasını umduğunu dile getiren Eldem, şu ifadeleri kullandı:

Merhaba beIN Sports ailesi 
Bugün itibarıyla ben de beIN SPORTS ailesinin bir parçasıyım. 
Sesim ve nefesimle yayınlara katkı sağlamaya çalışacağım…
Güzel bir başlangıç olmasını temenni ediyorum, Allah utandırmasın


beIN Sports’tan İlk Takviye

Sezon öncesinde kadrosunu şekillendiren beIN Sports, birkaç aydır güç kaybediyordu. Erdem Bitik, Doruk Keskin ve en son da Ali Emre Dedeoğlu’nun ayrılması sonrasında beIN Sports’tan bir hamle bekleniyordu. Bu hamle Cihan Eldem ile geldi. beIN Sports’un önümüzdeki günlerde de spiker kadrosuna takviyeler yapması bekleniyor.


2.beinsports.1.12.2021  

Cihan Eldem Kimdir?

Yaklaşık 3 yıldır S Sport ve S Sport Plus’ta görev yapan Cihan Eldem, 2007 yılında D Spor kanalında spikerliğe adım attı. Kanalda 2010 yılına kadar çalışan Eldem, ardından Sports TV’ye transfer oldu. Burada birçok mücadelenin anlatım pozisyonunda yer alan Eldem, yaklaşık 4 yıl Sports TV’de görev aldı. Kısa süreli Habertürk macerası da yaşayan Eldem, 2008 yılının ortasında Radyo Spor’a transfer oldu. Radyo Spor’da çalıştığı esnada Tivibu Spor ekranlarında da Şampiyonlar Ligi maçlarını anlatan Cihan Eldem, Radyo Spor’dan 2016, Tivibu Spor’dan ise 2018 yılında ayrıldı. 

2019 yılının ortasında Saran Group kadrosuna katılan Cihan Eldem, S Sport ve S Sport Plus’ta birçok mücadeleyi sporseverlere aktardı. Son dönemde temsilcilerimizin Eurocup mücadelelerinde ve NBA karşılaşmalarında görev alan Eldem, Saran Group’tan ayrıldı ve beIN Sports’a transfer oldu. Cihan Eldem, önümüzdeki dönemde beIN Sports ekranlarında sporseverlerin karşısına çıkacak.