Taner Karaman Turkuvaz Medya Grubunda Dijital İçerik Yöneticisi Oldu

27.11.2021 - 07:05

Taner Karaman Turkuvaz Medya Grubu'nda Dijital İçerik Yöneticisi Oldu

Taner Karaman, Turkuvaz Medya Grubu'nda dijital içerik yöneticisi oldu. Sabah Gazetesi’ndeki görevinden ayrıldığını açıklayan Karaman, A Spor yorumcusu olmayı sürdüreceğini dile getirdi.

Yaklaşık 10 yıldır Sabah Gazetesi’nde görev alan Taner Karaman, yeni pozisyonunu Twitter’dan açıkladı. Artık dijital içerik yöneticisi olduğunu açıklayan Karaman, A Spor’da da yorumlarına devam edeceğini belirtti. 

Sabah Gazetesi’nde Heyecanla Yaptığım Görevime Veda Ederken…

Taner Karaman, Sabah Gazetesi’ndeki mevcut görevinden ayrıldığını Twitter hesabından açıkladı. Artık grupta dijital içerik yöneticiliği yapacağını dile getiren Karaman, şu ifadeleri kullandı:

Sabah Gazetesi'nde 2012'den bu yana büyük bir heyecan ile yaptığım ve 2000'den fazla analiz haberi hayata geçirdiğim görevime veda ederken, grubumuzda artık Dijital İçerik Yöneticisi ve A Spor yorumcusu olarak yoluma devam edeceğim. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürler.


Taner Karaman Kimdir?

1.tanerkaraman27.11.2021.jfif 

Taner Karaman, 2010 yılında Bolu’da Fizik üzerine eğitimini tamamladı. Karaman aynı zamanda Marmara Üniversitesi’nde Spor Yöneticiliği okudu.

2009 senesinde Safe-Control adlı futbol scoutingi sistemi ile dünya çapında önemli bir ağın sahibi oldu ve dünyanın her yanında oynanan futbol karşılaşmalarının anlık verilerini toplayıp Avrupa ve Asya’da firmalara satışlarını gerçekleştirdi. Bir yandan da anlık veri çalışmaları yapmakta olan firmalara danışmanlık hizmeti verdi.

Haziran 2014 tarihinden itibaren A Spor ekranlarında spor yorumculuğu yapan Taner Karaman, aynı zamanda Temmuz 2012’den bu yana Sabah Gazetesi’nde Spor Editörü görevini üstlendi. Ocak 2015 ile Ocak 2017 tarihleri arasında da Türkiye Futbol Federasyonu’nda eğitmenlik görevi de yaptı. 

Kasım 2014’de Sinemis Yayınevi’nden Altı Üstü Futbol isimli kitabı yayımlanan Taner Karaman’ın Kasım 2015’de ise yine Sinemis Yayınevi’nden Futbolun Dengeleri isimli kitabı yayımlandı.

Sabah Gazetesi’ndeki görevinden ayrılan Taner Karaman, bundan böyle Turkuvaz Medya’da dijital içerik yöneticiliği yapacak. Taner Karaman, aynı zamanda A Spor ekranlarında yorumlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak.