beIN Sports Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Bilançosunu Açıkladı

25.11.2021 - 19:54

beIN Sports Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Bilançosunu Açıkladı

beIN Sports Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin bilançosunu açıkladı. 94 ülkeden naklen yayınlanan derbi, 24 kamerayla futbolseverlerle buluştu.

Geçtiğimiz Pazar oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi, özel yayınlarla beIN Sports ekranlarındaydı. 16 saat aralıksız yayın yapan beIN Sports, derbinin bilançosunu paylaştı. 140 prodüksiyon personelinin görev aldığı derbi, 94 farklı ülkeden 24 kamerayla naklen yayınlandı. 

1.fb-gs.25.11.2021.webp

Süper Derbi beIN Sports’ta Böyle Yaşandı


Derbinin bilançosunu Twitter hesabından paylaşan beIN Sports, 5 kıtada da mücadelenin yayınlandığını açıkladı. Özel misafirlerin de konuk olduğu derbiyle ilgili beIN Sports’un paylaşımı şu şekildeydi:

150 prodüksiyon personeli
24 kamera
16 saat kesintisiz yayın
Özel misafirler
Duayen yorumcular
Piero ile gol tekrarları
5 kıtada, 94 ülkede yayın
40'tan fazla beIN MEDIA GROUP bölgesinde gösterim
Süper derbi, beIN SPORTS'ta böyle yaşandı! #GSvFB




16 Saat Aralıksız Yayın

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde beIN Sports, 16 saat aralıksız yayına imza attı. Maç günü eski maç yayınları, röportajlar ve canlı bağlantılar yapıldı. Maçın başlamasına iki saat kala Güntekin Onay, Feyyaz Uçar, Volkan Demirel ve Tugay Kerimoğlu ile beIN Süper Lig futbolseverlerle buluştu. Maçın ardından yine beIN Süper Lig programı ekranlara geldi.

Derbi gününün sonunu ise Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Lale Orta getirdi. Trio programıyla maçtaki tartışmalı pozisyonlar yorumlandı.

Diego Lugano ve Harry Kewell Derbide beIN Sports’un Konuklarıydı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisine özel hazırlanan beIN Sports, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın eski yıldızlarını konuk etti. Diego Lugano ve Harry Kewell’ın yorumlarıyla renk kattığı derbide gün boyu canlı yayınlara imza atıldı.

Statta yorumlarını paylaşan Diego Lugano ve Harry Kewell, daha sonrasında beIN Sports’un özel programı Benim Hikayem’de de yer aldı. Önümüzdeki derbilerde de beIN Sports’un sürpriz konuklarla futbolseverlerin karşısına çıkması bekleniyor.


2.bein fb-gs.25.11.2021.jpg