EXXEN LİNK Olympiakos Fenerbahçe 25 Kasım CANLI MAÇ İZLE

25.11.2021 - 19:35

EXXEN LİNK Olympiakos Fenerbahçe 25 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Galatasaray maçındaki galibiyet ile beraber uzun zamandır devam eden kötü gidişe dur diyebilen Fenerbahçe, şimdi de aynı başarıyı Avrupa arenasına taşımak istiyor. Sarı lacivertlilerin oldukça önem verdiği ve odaklandığı Olympiakos müsabakası, bugün Türkiye saatiyle 23.00’da başlayacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5’inci hafta karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyenler, genel anlamda şu tip aramalara yöneliyor: Olympiakos Fenerbahçe maç izle, Olympiakos Fenerbahçe şifresiz izle, UEFA Avrupa Ligi maçı şifresiz, Exxen maç izle, bedava maç linkleri, ücretsiz maç izle, Fenerbahçe maç linki, online Fenerbahçe maçı, Olympiakos Fenerbahçe canlı maç izle. Takımlara dair güncel gelişmeleri ve canlı yayın detaylarını sizler için derledik.

OLYMPİAKOS FENERBAHÇE CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin Olympiakos Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Olympiakos-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki

Olympiakos Fenerbahçe İzleme Linki! Bilindiği üzere Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen dijital platformu, bu sezonun başında UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi yayın haklarını satın almayı başarmıştı. Dolayısıyla Olympiakos Fenerbahçe karşılaşmasını canlı izlemek isteyenler, Exxen dijital platformuna üye olup burada yer alan uygun spor paketlerini aktif etmelidirler.

Olympiakos-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Olympiakos müsabakalarına genel olarak özel bir önem atfeden Fenerbahçe taraftarları, maça yoğun bir ilgi gösteriyor. Maçı Exxen üzerinden izleme şansı bulamayanlar, canlı istatistik takibi ve maç anlatımı için FB TV kulüp televizyonunu değerlendirebilir.

OLYMPİAKOS FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

OLYMPIAKOS-FENERBAHÇE MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe Adeta Hayata Döndü

Fenerbahçeli Futbolcular Galatasaray Galibiyetini Kutluyor

Fenerbahçe’de müthiş derbi sonrası yüzler gülüyor. Galatasaray maçında uzatma dakikalarında gelen golle unutulmaz bir galibiyete imza atmayı başaran sarı lacivertliler, kötü giden seriye de böylece son vermiş oldu. Günlerdir heyecanla beklenen derbi maçı ile beraber taraftarına kendini affettiren Fenerbahçe, aynı zamanda 8 müsabaka sonra Galatasaray’a karşı kazanmayı bildi. Moralli Fenerbahçe’nin bu olumlu havayı UEFA Avrupa Ligi’ne de yansıtması bekleniyor. Gruba istediği başlangıcı yapamasa da Antwerp deplasmanında gelen galibiyetle beraber yeniden iddialı konuma gelen temsilcimiz, Olympiakos ile son derece kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Fenerbahçe’nin bu maçı kazanması durumunda, son hafta Frankfurt ile İstanbul’da liderlik adına maç yapma olasılığı söz konusu.

Olympiakos Avantajını Kaybetti

Olympiakos'un Fenerbahçe Maçına Özel Hazırladığı Görsel

Yunanistan’ın güçlü temsilcisi Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda etkileyici bir başlangıç yapsa da devamını getiremedi. Gelinen noktada Olympiakos, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle Fenerbahçe’nin bir basamak önünde yer alıyor. Son hafta sahasında Frankfurt’a sahasında 2-1 kaybetmesi ile beraber Olympiakos’un liderliği zora girdi. Milli maç arasından sonra Yunanistan Ligi’nde oynadığı zorlu AEK maçından 3-2’lik galibiyetle ayrılan Olympiakos’ta El Arabi, UEFA Avrupa Ligi özelinde takımın en golcü oyuncusu durumunda.

Maç Öncesi Son Notlar

Olympiakos ve Fenerbahçe arasında oynanan her müsabaka, pek çok açıdan gergin geçmeye aday. Nitekim yakın zaman önce Olympiakos başkanının İstanbul’a dair açıklamaları, bu gerginliği bir anlamda pekiştirmiş oldu. Fenerbahçe’de özellikle de yerli oyuncuların bu maça özel bir motivasyonla hazırlandığı biliniyor. Müsabaka öncesinde Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Gustavo ve Valencia sakat durumda. Öte yandan Serdar Dursun, Crespo ve Burak Kapacak, UEFA listesinde yer almadıkları için Yunanistan’a götürülmedi. Olympiakos tarafında ise Fortounis, takımın tek sakat oyuncu durumunda. İki takım arasında İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmayı Olympiakos 3-0 kazanmıştı.

Olympiakos Fenerbahçe İlk 11'ler

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 5'inci haftasında Olympiakos'a konuk olduğu mücadelenin ilk 11'leri açıklandı. Takımlara sahaya şu 11'ler ile çıkacak:
Olympiakos: Vaclik, Reabciuk, Cisse, Sokratis, Lala, M'vila, M.Camara, A.Camara, Onyekuru, Masouras, El Arabi
 
Fenerbahçe: Berke, Kim Min Jae, Tisserand, Novak, Osayi Samuel, Sosa, Mert Hakan Yandaş, Zajc, Rossi, İrfan Can, Berisha