26-27-28 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

25.11.2021 - 19:09

26-27-28 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Futbolda kritik karşılaşmalarının oynanacağı 26-27-28 Kasım tarihlerinde öne çıkan müsabakaları ve şifresiz maçları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününü Süper Lig ile açıyoruz. Ardından duraklarımız Bundesliga ve Euroleague. Günün dikkat çekici karşılaşmaları şu şekilde:

20.00 Başakşehir-Altay: Emre Belözoğlu yönetiminde Başakşehir, üst üste 5’inci kez sahadan galibiyetle ayrıldı. Bununla birlikte sonuçların gösterdiği kadar iyi oynuyorlar mı? Tartışılabilir. Altay ise iyi başladığı sezonda dibe vurdu. 6 maçta sadece 1 puan topladılar. Başakşehir çıkışını sürdürmek, Altay ise toparlanmak için sahada olacak. Bu keyifli mücadele, beIN Sports HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

22.30 Stuttgart-Mainz: Stuttgart, sezonun geride kalan bölümünde en büyük hayal kırıklıklarından biri. Ligde sadece 2 kez kazanabildiler. Mainz ise 12 hafta itibarıyla beklentileri aştı. Son 5 maçta sadece Dortmund’a kaybettiler. Savunmada bir türlü işleri rayına koyamayan Stuttgart ile Mainz arasındaki bu keyifli mücadele, beIN Sports HD 2 ve Tivibu Spor 2 ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

22.30 Milano-Olympiakos: Euroleague’de geçtiğimiz haftaya kadar liderliği elinde tutan Milano, çift maç haftasında iki mağlubiyet aldı. Ligde bulundukları konumun biraz yanıltıcı olduğunu ve mağlubiyetler alabileceklerini geçmişte de belirtmiştik. Nitekim bu mağlubiyetler üst üste geldi. Olympiakos ise Anadolu Efes mağlubiyeti sonrasında Maccabi’yi farklı geçti. Ligdeyse ezeli rakibi Panathinaikos’a mağlup oldu. Son dönemde istikrarsız görüntüdeler. Nasıl bir sonuç çıkacağını kestirmenin zor olduğu Milano-Olympiakos mücadelesi, beIN Sports HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.


1emrebelözoğlu.25.11.2021.jpg

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü Almanya, İtalya ve İspanya’dan keyifli karşılaşmaları sizler için seçtik. Günün öne çıkan müsabakaları şu şekilde:

17.30 Wolfsburg-Borussia Dortmund: Wolfsburg, Bundesliga’nın genelinden daha temposuz bir oyun oynuyor. Bu da izlemesi sorunlu bir ekibi karşımıza çıkarıyor. Dortmund ise Haaland’ın olmadığı dönemi ligde iyi geçti ama oyunlarının çok güvenilir olduğunu söylemek kolay değil. Bilinmezleri barındıran bu keyifli mücadele, beIN Sports HD 2 ve Tivibu Spor 2 ekranlarında olacak.

20.00 Juventus-Atalanta: Sassuolo ve Verona mağlubiyetleri sonrasında Juventus, Fiorentina ve Lazio’yu yenmeyi başardı. Bunula birlikte takımın merkezi son yıllarda Juventus’un gördüğü en sorunlu merkez. Oyunun merkezi oturmadığında da istikrar 
sağlamak mümkün olmuyor. Atalanta ise geçtiğimiz yıllardan biraz daha farklı oynuyor. Eskisi kadar tempolu oyun oynadıklarını söylemek kolay değil. Öte yandan ligde iyi bir konumdalar. Atalanta’daki en büyük sorun ise, Juventus karşısında iyi sonuç alamamaları. Zira Juventus deplasmanında son galibiyetleri 1989 yılında geldi. Bu eğlenceli mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda.

23.00 Villarreal-Barcelona: Xavi döneminin ilk deplasman maçında Barcelona, Villarreal’e konuk oluyor. Villarreal, bu sezon beklentilerin uzağında. Barcelona açısından da durum çok farklı değil. Kadro kalitesi dibe vurmuş vaziyette. Öte yandan artık seri yakalamak zorundalar. Bu keyifli mücadele, Spor Smart ve S Sport Plus platformunda.


2.juventusatalanta.25.11.2021.jpg

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününde Süper Lig, Premier Lig ve Serie A’ya uzanıyoruz. Günün en kritik müsabakaları şu şekilde:

16.00 Karagümrük-Trabzonspor: Farioli’nin yarattığı düzene saygı duymamak mümkün değil ama kendi planını şartlar ne olursa olsun değiştirmemesinin sorun oluşturduğu görülüyor. Sassuolo’da yardımcılığını yaptığı Roberto de Zerbi’de de bu durum hissediliyordu. Defanstan oyun kurarken kaptırdıkları toplarda neredeyse her hafta bir gol yiyorlar. Bu maçta oyun kurulumunda en etkin isimlerden Biglia da forma giyemeyecek. Lider Trabzonspor ise üzerine koyarak devam ediyor. İyi oynadıkları bir gerçek ama yenilmez takım görüntüsünde de değiller. Bu zorlu deplasmanda ne yapacaklarının yanıtı, beIN Sports HD 1 ekranlarında verilecek.

19.30 Chelsea-Manchester United: Solskjaer’in kovulmasıyla Manchester United’da yeni bir dönem başlıyor. Villarreal maçında takımın başında Carrick vardı ve galibiyet aldı. Eğer bu maçı da kazanırsa daha önce gördüğümüz Manchester United yönetim anlayışının Carrick’e kontrat vermesi sürpriz olmaz. Bu da yönetimin onlarca hatalarından biri olur. Chelsea’de ise ciddi sorun yok. Leicester’ı ve hafta içi Juventus’u rahat geçtiler ama halen oyunları tam anlamıyla güven vermiyor. Bu eğlenceli mücadele, S Sport ve S Sport Plus ile İctimai TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

22.45 Napoli-Lazio: Geçtiğimiz hafta yine oldukça iyi oynayan ama ilk yenilgisini alan Napoli, sezon başından bu yana kötü futbol oynayan Lazio’yu konuk ediyor. Napoli önünde Sarri’nin öğrencilerinin neler yapacağı merak konusu. Haftanın en keyifli mücadeleleri arasında gösterilen Napoli-Lazio karşılaşmasını,  S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.


3.spalletti-sarri.25.11.2021.jpg

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da Cuma günü 18.30’da Balıkesir BB-OGM Orman TBL mücadelesi naklen yayınlanacak. Bunun yanında voleybolda TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi maçlarının heyecanı da TRT Spor Yıldız’da yaşanacak.

NTV, Pazar 19.00’daki Türkiye-Büyük Britanya FIBA Dünya Kupası grup eleme karşılaşmasını, şifresiz yayınlayacak.

A Spor, Cumartesi 18.00’deki Crystal Palace-Aston Villa karşılaşmasını şifresiz ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden Cumartesi günü 16:30’da Beşiktaş-Bursa BB, Pazar günü 13:00’de Elazığ Öİ-Fenerbahçe maçları şifresiz yayınla basketbolseverlerle buluşacak.

Uçankuş TV ekranlarında İskoçya Premiership’ten bir maçın futbolseverlerle şifresiz buluşması bekleniyor.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Avustralya A-League: My Football Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE Mobil Uygulama

TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.