EXXEN LİNK Galatasaray-Marsilya 25 Kasım CANLI MAÇ İZLE

25.11.2021 - 17:11

EXXEN LİNK Galatasaray-Marsilya 25 Kasım CANLI MAÇ İZLE

Hafta sonu derbi maçında ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 2-1 kaybeden Galatasaray, bu karşılaşmayı hızlıca unutmak ve Avrupa arenasında oynayacağı Marsilya maçına odaklanmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda temsilcimiz Galatasaray, grupta liderlik şansını kullanmak isteyen Marsilya’yı NEF Stadyumu’nda ağırlıyor. Bugün saat 20.45’te başlayacak olan Galatasaray Marsilya karşılaşması öncesinde futbol severler ağırlıklı olarak; Galatasaray Marsilya maç izle, Galatasaray Marsilya canlı maç izle, Galatasaray Marsilya şifresiz izle, UEFA Avrupa Ligi maçı şifresiz, GS maçı canlı, Galatasaray maçı canlı yayın, EXXEN maç linki, Exxen maç izle, bedava maç linkleri, ücretsiz maç izle, Galatasaray maç linki, online Galatasaray maçı şeklinde aramalar gerçekleştiriyor. Müsabakaya dair tüm canlı yayın detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

GALATASARAY-MARSİLYA CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Galatasaray Marsilya Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray Marsilya İzleme Linki! Bu sene Avrupa macerasında son derece başarılı bir görüntü sergileyen Galatasaray, bu ivmeyi liderlikle taçlandırmak istiyor. Galatasaray ve Marsilya arasındaki kritik müsabaka, ülkemizde resmi olarak Exxen dijital platformu üzerinden yayınlanacak.

Galatasaray Marsilya Maçı Canlı Takip

Galatasaray-Marsilya UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5’inci hafta karşılaşmasını Exxen üzerinden izleme şansı bulamayacak olan futbol severler için iki önemli alternatif söz konusu. Bunlardan birincisi Galatasaray kulüp televizyonu olan GS TV, diğeri ise UEFA organizasyonun resmi web sitesi. Her iki opsiyonda da canlı maç anlatımlarını ve istatistiksel verileri anlık olarak takip edebilirsiniz.

GALATASARAY MARSİLYA MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray Avrupa’da Farklı

Galatasaray Lokomotiv Feghouli Gol Sevinci

Türkiye Süper Ligi’nde zirve yarışından uzaklaşmaya başlayan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe’ye iç sahada ve üstelik son anlarda gelen golle yenilmiş olmanın moralsizliği içinde. Galatasaray’ın şimdi önünde, derbi maçını unutturmak ve yaralarını iyileştirmek adına önemli bir fırsat bulunuyor. Yine kendi taraftarı önünde, güzel bir atmosferde Marsilya’yı ağırlayacak olan Galatasaray, buradan alınacak olumlu bir sonuçla beraber liderliği garantilemek istiyor. E Grubu’nda şu ana dek hiç yenilgi almayan Galatasaray, 8 puanla zirvede bulunuyor. Temsilcimiz aynı zamanda kalesinde gördüğü tek golle, UEFA Avrupa Ligi’nin en az gol yiyen takımı pozisyonunda.   

4 Maç 4 Beraberlik

Marsilya'nın Galatasaray Maç Görseli

Marsilya UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda oynadığı 4 maç sonunda oldukça ilginç bir istatistiğe imza atmış durumda. Oynadığı 4 maçtan da beraberlik ile ayrılan Fransız temsilcisi, bu seriyi Galatasaray maçıyla beraber bozmak istiyor. Zira Marsilya’nın liderlik adına bu maçta mutlak suretle galibiyete ihtiyacı var. Hatırlanacağı üzere Fransa’da oynanan ilk karşılaşmada Galatasaray ortaya oldukça etkili bir savunma performansı koymuş ve maçtan 0-0 beraberlikle ayrılmıştı. Şu ana dek 3 gol atıp 3 gol yiyen Marsilya, kendi liginde milli maç arası sonrasında Lyon ile karşılaştı. Bu maçta Marsilya oyuncusu Payet’e tribünlerden şişe atılması sonucunda ortalık bir anda karıştı. Bazı taraftarların sahaya girmesiyle beraber olaylar iyice büyüdü ve maç yarıda kaldı.

Marsilya'da Payet Cezalı

Cengiz Ünder İstanbul'da

Galatasaray tarafında uzun zamandır sakatlıklarından dolayı forma giyemeyen Arda Turan ve Sacha Boey, bu maçta da takımlarını yalnız bırakmak zorunda kalacak. Marsilya tarafında ise takımın en önemli oyuncusu olarak kabul edilen Payet, cezalı durumda. Yıldız oyuncu, Marsilya’nın bu zorlu sınavında sahada yer alamayacak. Aynı şekilde Rongier de kart cezasından dolayı İstanbul’a getirilmeyen bir diğer isim. Marsilya forması giyen ve bu sene hepimizi attığı gollerle gururlandıran Cengiz Ünder'in ise bel sakatlığından dolayı forma giymeme ihtimali bulunuyor.

Galatasaray Marsilya Maçı İlk 11'ler

UEFA Avrupa Ligi'ndeki iki temsilcimizden biri Galatasaray'ın Marsilya'yı ağırlayacağı müsabaka öncesinde karşılaşmanın ilk 11'leri açıklandı. Buna göre takımların maça başlayacağı kadrolar şöyle:
Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan, Cicaldau, Feghouli, Kerem, Diagne
Marsilya: Pau Lopez, Luan Peres, Caleta Car, Saliba, Lirola, Kamara, Gueye, Guendeouzi, Gerson, Dieng, Milik