CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 25 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

25.11.2021 - 14:39

CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes 25 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

Turkish Airlines Euroleague’deki iki temsilcimiz, bu hafta birbirilerine rakip oluyor. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun ev sahipliği yapacağı müsabaka, bugün saat 20.45’te başlayacak. Alınan olumsuz sonuçlara rağmen Fenerbahçe taraftarının Anadolu Efes maçına yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. İstanbul derbisini canlı olarak izlemek isteyen basketbol severler; Fenerbahçe Efes maç izle, Fenerbahçe Efes canlı maç izle, Fenerbahçe Anadolu Efes canlı izle, Fenerbahçe basketbol maçı linki, Fenerbahçe Beko şifresiz izle, Eurolig ücretsiz maç, bedava basketbol izle, canlı basketbol linki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes online maç izle, Bein Sports şifresiz basketbol maçı gibi arama sonuçları gerçekleştiriyor. Her iki takıma dair güncel bilgileri ve canlı yayın detaylarını sizler için bir araya getirdik.

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes Maç Görseli

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes İzleme Linki! THY Eurolig’in 12’nci haftasında karşılaşacak olan iki Türk takımı, oldukça rekabetçi bir maç vadediyor. Özellikle kredisi artık tükenme noktasına gelen Fenerbahçe Beko, karşılaşmayı tam anlamıyla bir çıkış maçı olarak görüyor. Bu özel derbi, ülkemizde sadece beIN Sports HD 3 kanalında olacak.  

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Maçı Canlı Takip

Geçtiğimiz sezonlarda ortaya koydukları performansın altında kalan iki İstanbul temsilcisi, dolu tribünlerin önünde kozlarını paylaşıyor. Fenerbahçe ve Anadolu Efes arasındaki zorlu karşılaşmayı izleme olanağı bulamayan taraftarlar, canlı maç takibi için Eurolig’in resmi sitesini ya da FB TV’yi değerlendirebilir.

FENERBAHÇE BEKO-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-EFES MAÇI FB TV İZLE

Fenerbahçe Yokuş Aşağı Sürükleniyor

Fenerbahçe Beko Zalgirs'e Kaybetti

Fenerbahçe, Eurolig’deki parlak sezonlarını mumla arıyor. Özellikle bu sezon takımın başına gelen koç Aleksandar Đorđević, eleştirilerin odak noktasında yer alıyor. Molaların sonrasında takımın ivme kazanamaması, henüz tam anlamıyla oyun setlerinin oturmaması ve hücumda maç boyu yaşanan tıkanmalar, takımda dikkat çeken sorunlardan sadece bazıları. CSKA deplasmanında etkileyici bir galibiyet almasına rağmen sonrasında oynadığı 3 maçı da kaybeden temsilcimiz, çift maç haftasını eli boş geçti. Özellikle ligin en zayıf takımı olarak görülen sonuncu Zalgiris Kaunas’a karşı alınan yenilgi, deyim yerindeyse bardağı taşıran son damla oldu. Takım, son dönemde sıkı bir rekabet içinde olduğu Anadolu Efes’e karşı kazanarak moral bulmak ve taraftarına bir teselli vermek istiyor. Son lig maçında geriden gelerek Beşiktaş’ı 74-82 deviren sarı lacivertlilerde Barthel bu maçı da kaçıracak.

Anadolu Efes Ritmini Buluyor

Efes Monaco MVP Beaubois

Aldığı sonuçlarla son sıralara kadar gerileyen Anadolu Efes, son şampiyona yakışmayacak bir dağınıklık içindeydi. Özellikle yeni gelen oyuncuların henüz takıma adapte olamaması, Larkin ve Micic gibi iki büyük yıldızının sezona mental anlamda başlayamaması, Anadolu Efes’in ritim bulamamasına neden olmuştu. Anadolu Efes, Alba Berlin deplasmanında başlayan çıkışını İstanbul’da üst üste oynadığı iki maçla pekiştirdi. Çift maç haftasında taraftarına iki güzel galibiyet armağan eden Anadolu Efes, bu maçlarda geçtiğimiz sezonki temposuna yaklaştı. Anadolu Efes, 11 hafta sonunda aldığı 5 galibiyetle 10’uncu sıraya kadar yükseldi.

Rekabette Son Durum

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasındaki rekabet, son dönemde özel bir boyut kazandı. Kızışan rekabette iki takımın da Eurolig’de üst seviyelerde yer alması kadar Ergin Ataman faktörüne de vurgu yapmak gerekir. Fenerbahçe taraftarıyla yıldızı pek barışmayan Ergin Ataman’ın bu tip maçlara özel bir önem atfettiği biliniyor. Yakın zaman önce lig müsabakasında karşı karşıya gelen bu iki ekibin maçında gülen taraf Fenerbahçe Beko olmuştu. Öncesinde ise lig finalinde Anadolu Efes tam manasıyla rakibini süpürmüş ve şampiyonluğa uzanmıştı.

Milli Maç Sebebiyle Kadroda Yer Alamayacak Oyuncular

Türkiye'nin Belarus Maçı Kadrosu

FIBA ile Euroleague arasında bir kaç senedir süren anlaşmazlık sebebiyle milli maçlar ve Euroleague maçları çakışıyor. Ülkemizi Euroleague'de temsil eden Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'dan bazı oyuncular, milli maç kadrosunda olmaları sebebiyle bu haftaki derbide forma giyemeyecek. Anadolu Efes'ten Buğrahan Tuncer, Tolga Geçim ve Erten Gazi ile Fenerbahçe'den Metecan Birsen ve Şehmus Hazer, bugün oynanacak karşılaşmada kadroda yer almayacaklar.