CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Ajax 24 Kasım EXXEN MAÇ LİNKİ

24.11.2021 - 16:59

CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Ajax 24 Kasım EXXEN MAÇ LİNKİ

Beşiktaş ve Ajax, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 5’inci haftasında İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Bugün saat 20.45’te başlayacak olan C Grubu müsabakasına Vodafone Park ev sahipliği yapacak. Beşiktaş’ın ilk puanlarını almak istediği zorlu karşılaşmaya şahitlik etmek isteyenler, maç saatine doğru şu aramalara ağrılık vermiş durumda: Beşiktaş Ajax maç izle, Beşiktaş Ajax canlı maç izle, BJK maçı izle, Beşiktaş Ajax şifresiz izle, Beşiktaş maçı link, EXXEN canlı yayın, EXXEN link, Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz, Exxen maç izle, bedava maç linkleri, ücretsiz maç izle, Beşiktaş maç linki, online Beşiktaş maçı, BJK Ajax canlı izle. Hem iki takıma dair son dakika gelişmelerini hem de canlı yayın detaylarını, haberimizin devamında bulabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-AJAX CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Beşiktaş Ajax Maç Görseli

Beşiktaş-Ajax Maçı Canlı Yayın Linki

Beşiktaş Ajax İzleme Linki! Grupta hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, ilk iki sırayı garantileyen Ajax’ı yenmek ve taraftarına en azından güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor. Bu önemli sınavı canlı olarak izlemek isteyenler, Exxen dijital platformunu değerlendirebilir. Exxen şu anda ülkemizde UEFA Şampiyonlar Ligi’nin tek resmi yayıncısı durumundadır.   

Beşiktaş Ajax Maçı Canlı Takip

Beşiktaş Maç Markezi

Alınan başarısız sonuçlara rağmen Ajax maçında Beşiktaş taraftarının Vodafone Park’ı doldurması bekleniyor. Beşiktaş’ın Ajax karşısındaki performansını Exxen üzerinden canlı olarak izleme şansı bulamayacak olan taraftarlar, kulübün ya da UEFA’nın resmi siteleri üzerinden maç ve istatistik takibi yapabilir.

BEŞİKTAŞ AJAX MAÇI CANLI TAKİP

Beşiktaş Kâbustan Uyanamadı

Hem Türkiye Süper Ligi’nde hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, son şampiyona yakışmayan bir görüntü sergiliyor. Şampiyonlar Ligi için yapılan transferlere rağmen beklenen başarı ne yazık ki yakalanabilmiş değil. Siyah beyazlılar adına sezonun kalan kısmına motive olmak pek de kolay olmayacak gibi görünüyor. İstanbul temsilcisi ligde lider Trabzonspor’un tam 13 puan gerisine düşmüş durumda. Şampiyonlar Ligi’nde ise oynadığı 4 karşılaşmadan da puan çıkarmayı başaramadı. Gruptan çıkma şansı kalmayan temsilcimiz, prestij anlamı taşıyan Ajax maçıyla beraber bu olumsuz tabloyu değiştirmek istiyor. Hatırlanacağı üzere Hollanda’da oynanan karşılaşmada Beşiktaş, sakat ve hasta oyuncularından dolayı sahaya oldukça eksik bir kadroyla çıkmak zorunda kalmış ve 2-0’lık mağlubiyete engel olamamıştı.

Ajax Gruptan Çıkmayı Garantiledi

Ajax For The Future Görsel

Son dönemlerde Avrupa arenasında önemli başarılara imza atan Ajax, C Grubu’ndan çıkmayı 4’üncü haftanın sonunda garantiledi. Oynadığı 4 maçtan da galibiyet çıkarmayı başaran Ajax, en yakın rakibine daha şimdiden 6 puan fark atmış durumda. Erik ten Hang’ın öğrencileri, bu ligin her daim gizli favorilerinden biri olabileceğini gösteriyor. Hollanda ekibinin özellikle Sporting Lizbon gibi bir takımı üstelik de Portekiz’de 5 golle yenmesi önemli bir etki yaratmıştı. Ajax, Dortmund’u hem iç sahada hem de deplasmanda yenerek bu galibiyetin tesadüf olmadığını kanıtlamış oldu. Ajax’ın Beşiktaş karşısında alacağı 1 puan, liderliğini garantileyecek. Takımın yıldız oyuncularından biri olan Sebastian Haller, attığı 7 golle bu sene Şampiyonlar Ligi’ne tam anlamıyla damga vurdu.  Ajax, İstanbul’a maçın net favorisi olarak geliyor.

Maç Öncesi Sakatların Durumu

Beşiktaş'ın Ajax Kadrosu

Beşiktaş Ajax maçı öncesinde her iki takımda da sakat ve cezalı oyuncuların varlığı dikkat çekiyor. Temsilcimizde, uzun zamandır sakatlığı devam eden Batshuayi son anda bu maçın kadrouna alındı. Öte yandan Josef kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakacak. Nskala ise yönetim tarafından geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılmıştı. Deplasman ekibinde ise Alvarez kart cezalısı durumunda. Diğer taraftan Kudus ile Stekelenburg, sakatlığı nedeniyle İstanbul’a getirilmedi.

Beşiktaş Ajax İlk 11'ler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3'lük için küçük de olsa bir şansı bulunan Beşiktaş'ın Ajax'ı ağırlayacağı müsabakaya 1 saatten az bir süre kala ilk 11'ler açıklandı. Buna göre takımlara sahaya şu kadrolarla çıkacak:
Beşiktaş: Mert, Rosier, Vida, Montero, Umut, Mehmet Topal, Ghezzal, Pjanic, Alex Teixeira, N'Koudou, Larin
Ajax: Onana, Klaassen, Neres, Schuurs, Mazraoi, Martinez, Gravenberch, Tadic, Daramy, Berghuis, Tagliafico