Şampiyonlar Ligi Özet Görüntüleri Exxen Spor Youtube Kanalında

24.11.2021 - 12:03

Şampiyonlar Ligi Özet Görüntüleri Exxen Spor Youtube Kanalında

Şampiyonlar Ligi özet görüntüleri Exxen Spor Youtube kanalında futbolseverlerle buluşuyor. Exxen Spor Youtube kanalının Şampiyonlar Ligi’nin yanı sıra Avrupa Ligi ve Konferans Ligi özetlerini de paylaşması bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan yaklaşık 2 ay önce başladı. Karşılaşmalar Exxen’den, mücadelelerin özetleri ise S Sport Plus’tan yayınlanıyordu. Özet görüntülerinin Youtube’da olup olmayacağı ise merak konusuydu. Bu merak geçtiğimiz saatlerde giderildi.

Şampiyonlar Ligi özet görüntüleri, bundan böyle Exxen Spor Youtube kanalında olacak. Ayrıca Konferans Ligi ve Avrupa Ligi özet görüntülerinin de bu kanalda yayınlanması bekleniyor.



1exxen.24.11.2021.jfif

Şampiyonlar Ligi Salı Maçlarının Özetleri Exxen Spor Youtube Kanalında

Geçtiğimiz hafta S Sport Youtube kanalı, Şampiyonlar Ligi özet görüntülerini paylaştı ama daha sonrasında telif sebebiyle videoları yayından kaldırdı. Şampiyonlar Ligi’nde bir sonraki maç haftasında bu kez özetler Exxen Spor Youtube kanalında futbolseverlerin karşısına çıktı. 

Salı günkü Şampiyonlar Ligi maçları, özet görüntüleriyle Exxen Spor Youtube kanalındaki yerini aldı. Eleme maçlarının videolarını da yükleyen kanal, önümüzdeki dönemde özet görüntüleri paylaşmayı sürdürecek. Exxen Spor Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Özetleri de Yayınlanacak

Exxen Spor Youtube kanalında Konferans Ligi ve Avrupa Ligi özet görüntülerinin de yayınlanması bekleniyor. Şampiyonlar Ligi özet görüntülerinin yanına bu haftadan itibaren Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının özetlerinin de ekleneceği tahmin ediliyor.

Grupların 5’inci maçlarından özet görüntüleri Youtube’a koyan Exxen’in önümüzdeki üç sezon boyunca özetleri bu kanaldan yayınlaması bekleniyor.


2.exxen 24.11.2021.jpg

Exxen Spor Hakkında

Sezon başında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını satın alan Exxen, dikkat çekmeyi başardı. Sadece dijital platform üzerinden karşılaşmaları ekranlara getiren Exxen, birtakım sunucu problemleri yaşasa da beklentilerin üzerinde hizmet vermeyi başardı. Exxen Spor paketi ise birtakım eleştirilere sebep oldu. 

Exxen’de sadece Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi karşılaşmalarını izlemek isteyen biri, bu isteğini gerçeğe dönüştüremiyor. Bunun sebebi ise sadece spor paketinin olmaması ve maçları izlemek isteyen birinin Exxen içeriklerini de satın almak zorunda kalması. 

1 sezonluk Exxen + Spor paketi fiyatı aylık 34.80 TL. Exxen üyelik aşamalarını tamamlayan kişiler, spor paketini satın alarak bu fiyattan karşılaşmaları takip edebiliyor. Önümüzdeki dönemde Exxen’in, spor paketi sezonluk fiyatında değişikliğe gitmesi bekleniyor.




3.exxenspor.24.11.2021.jfif