19-20-21 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

18.11.2021 - 18:11

19-20-21 Kasım Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Milli maç arasının ardından birbirinden önemli maçlar sporseverleri bekliyor. 19-20-21 Kasım Spor Ekranı öne çıkanlar ve şifresiz maçlar listesiyle karşınızdayız.

Cuma Tavsiyeleri


Cuma gününü Euroleague ağırlıklı geçiriyoruz. Günün kapanışını ise Fransa’da yapıyoruz. Cuma gününün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

20.15 Anadolu Efes-Monaco: Sezona kötü başlangıç yapan Anadolu Efes, Monaco önünde galibiyet arıyor. Üst tarafla arayı kapamak isteyen Anadolu Efes’in Monaco önünde neler yapacağının yanıtı şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarından verilecek.

21.45 Zalgiris Kaunas-Fenerbahçe Beko: Toparlanma sinyalleri verdikten sonra yeniden düşüşe geçen Fenerbahçe Beko, Salı günü ilk galibiyetini alan Zalgiris Kaunas’a konuk oluyor. Kazanmak zorundaki iki ekibin bu keyifli mücadelesi, beIN Sports HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

23.00 Monaco-Lille: Sezonun geride kalan bölümünü felaket geçiren iki ekip kozlarını paylaşıyor. Monaco bölüm bölüm toparlama sinyalleri veriyor. Bununla birlikte Lille’de neredeyse hiç ışık yok. Sonucu merakla beklenen bu mücadele, beIN Sports HD 2’den futbolseverlerle buluşacak.

1zalgiris- fb beko 18.11.2021.webp

Cumartesi Tavsiyeleri


Cumartesi gününü İngiltere ve İtalya futboluna ayırıyoruz. Günün dikkat çekici müsabakaları şu şekilde:

15.30 Leicester City-Chelsea: İki ekibin de son dönemde oynadığı oyunlar çok tatmin edici değil. Leicester City’de sezon başından bu yana devam eden sorunlar mevcut. Chelsea’nin de lig lideri olmasına rağmen çok akıcı oynadığını söylemek kolay değil. Sorunları bulunan bu iki ekibin mücadelesini, S Sport ve S Sport Plus’ın yanı sıra İctimai TV’den izleyebilirsiniz.

18.00 Watford-Manchester United: Ozan Tufan’ın formasını giydiği Watford, ne yapacağını kimsenin bilmediği Manchester United’ı konuk ediyor. Manchester United’da dibe vuran oyunun artık ayağa kalkma şansı yok. Solskjaer’in buradan muhteşem bir hikaye yazacak yeterliliği de yok gibi duruyor. Dolayısıyla Manchester United’ın tüm maçları bilinmezlikler içeriyor. Bu da izleyicinin ilgisini çekiyor. Watford-Manchester United karşılaşmasını, S Sport ve S Sport Plus platformundan takip edebilirsiniz.

20.00 Lazio-Juventus: Sarri ile Lazio birlikteliği şu zamana kadar başarılı sürecek izlenimi vermiyor. Öte yandan Juventus’un durumu da iç açıcı değil. Sorunları bulunan ve kazanması gereken bu iki ekibin keyifli kapışması, S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak.

2Ole Gunnar Solskjær 18.11.2021.jpg

Pazar Tavsiyeleri


Pazar gününü İngiltere, Türkiye ve Fransa’dan üç maça ayırıyoruz. Günün eğlenceli geçmeye aday mücadeleleri şu şekilde:

17.00 Manchester City-Everton: Rafa Benitez, Guardiola takımlarına zaman zaman sorun çıkarmayı başardı. Everton’da da bu sürprizi yapmak için sahada olacak. Manchester City ise Manchester United galibiyetinin ardından Everton’ı da mağlup etmeyi hedefliyor. Bu keyifli mücadele, S Sport ve S Sport Plus platformundan naklen yayınlanacak.

19.00 Galatasaray-Fenerbahçe: Yıllardır oyun kalitesi düşük derbiler izliyoruz. Neredeyse her maçta takımlar önce kaybetmemeyi düşünüyor. Ancak bu derbide beraberlik iki takımı da çok memnun etmeyebilir. Zira Trabzonspor, her hafta farkı biraz daha açıyor. Bu da beklenenden daha açık bir maç izleyebileceğimiz anlamına gelebilir. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin adresi, beIN Sports HD 1.

22.45 Lyon-Marsilya: Lyon sezon başından bu yana iyi oyun oynayamadı yorumu çok da abartı olmayacaktır. Buna rağmen Bosz görevine devam ediyor. Marsilya ise ilk haftalardaki tempolu oyununu sonuca dönüştürememeye başladı. Durum böyle olunca sürprizlere gebe maçlardan birine tanıklık edebiliriz. Lyon-Marsilya mücadelesi, beIN Sports HD 2 ekranlarında.



3fb-gs 18.11.2021

Şifresiz Maçlar


TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1’inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da Cumartesi 15.30’da Merkezefendi Bld-Galatasaray NEF ve Pazar 19.00’da Anadolu Efes-Darüşşafaka mücadeleleri ekranlara gelecek. TBL’de ise Cuma günü 16.00’da Bornova-Fethiye Belediye maçı naklen yayınlanacak. Basketbol maçlarının yanında voleybolda TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi maçlarının heyecanı da TRT Spor Yıldız’da yaşanacak.

beIN Sports Haber Euroleague 11’inci haftasında Anadolu Efes-Monaco karşılaşmasını şifresiz yayınlayacak.

A Spor, Cumartesi 18.00’deki Wolves-West Ham karşılaşmasını şifresiz ekranlara getirecek.

Tivibu Spor ekranlarında Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden Galatasaray-Antalya Basketbol ve Fenerbahçe-Mersin BB maçları şifresiz olarak basketbolseverlerle buluşacak.

Uçankuş TV ekranlarında İskoçya Premiership’ten bir maçın şifresiz futbolseverlerle buluşması bekleniyor.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da sporseverlerle şifresiz olarak buluşacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Sevilla-Alaves: D-Smart Youtube

La Liga 2: La Liga SmartBank Youtube 

USL Championship: USL Championship Youtube

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2’nci Ligi: TBF Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE Mobil Uygulama

TVF Kadınlar 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1’inci Lig: TVF Youtube

TVF Kadınlar 2’nci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 2’nci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz olarak sporseverlerle buluşacak.