CANLI MAÇ İZLE Bayern Münih Fenerbahçe 16 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

16.11.2021 - 18:51

CANLI MAÇ İZLE Bayern Münih Fenerbahçe 16 Kasım BEIN MAÇ LİNKİ

Turkish Airlines Euroleague’in 10’uncu haftasında Fenerbahçe Beko, Almanya’da Bayern Münih’in konuğu oluyor. Aynı zamanda çift maç fikstürünün de ilk ayağı olan müsabakada, son maçlarını farklı şekle kaybeden iki ekip kozlarını paylaşıyor. Bugün saat 22.30’da başlayacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen basketbol severlerin öncelik verdiği aramalar ise şu şekilde: Bayern Münih Fenerbahçe maç izle, Bayern Münih Fenerbahçe canlı maç izle, Fener maçı izle, Fener maçı link, BEIN Haber izle, Fenerbahçe basketbol maçı linki, Fenerbahçe Beko şifresiz izle, Eurolig ücretsiz maç, bedava basketbol izle, canlı basketbol linki, Bayern Münih Fenerbahçe Beko online maç izle, Bein Sports Haber şifresiz basketbol maçı. Müsabakaya dair tüm güncel canlı yayın detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

BAYERN MÜNİH FENERBAHÇE BEKO MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Bayern Fener Maç Görseli 16 Kasım

Bayern Münih-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Yayın Linki

Bayern Münih-Fenerbahçe Beko İzleme Linki! THY Euroleague’deki çift maç haftasını iyi değerlendirmek isteyen temsilcimiz, gurbetçi taraftarların da desteğiyle Audi Dome’dan önemli bir galibiyet çıkarmak istiyor. Fenerbahçe Beko için kırılma maçı olarak kabul gören bu müsabakayı canlı izlemek isteyenler, şifresiz yayın yapan Bein Sports Haber kanalını televizyondan ya da Youtube üzerinden değerlendirebilir.

Bayern Münih-Fenerbahçe Beko Maçı Canlı Takip

Alınan olumsuz sonuçlara rağmen Fenerbahçe taraftarları, takımlarının maçlarına yoğun şekilde ilgi göstermeye devam ediyor. Müsabakayı Bein Sport Haber kanalından izleme şansı bulamayanlar, Eurolig’in resmi sitesi ya da Fenerbahçe kulüp televizyonu üzerinden canlı maç ve istatistik takibi gerçekleştirebilir.

BAYERN MÜNİH FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI TAKİP

FENERBAHÇE-MİLANO MAÇI FB TV İZLE

Milano Maçı Hayal Kırıklığı Yarattı

Fener Milano Sonuc

Fenerbahçe’nin deplasmandaki CSKA Moskova galibiyeti ile beraber önemli bir ivme yakalaması bekleniyordu. Nitekim bu inancı paylaşan taraftarlar, Olimpia Milano maçında Ülker Arena’yı doldurmayı başarmıştı. Maçı kazanıp takımın kolaylaşacak fikstürle beraber yukarılara tırmanması beklenirken sonuç tam anlamıyla büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Sonuçtan ziyade özellikle oyunun hücum tarafında ortaya konulan performans, beklenenin oldukça altında kaldı. Fenerbahçe, Olimpia Milano’ya karşı ilk çeyrek sonunda sadece 3 sayı atabildi. Bir türlü ritim bulamayan takım, salondan 43-68 yenilgiyle ayrıldı. Fenerbahçe Beko bir an önce bu travmatik müsabakayı unutup seri galibiyetler almak istiyor. Çift maç haftasının ilk maçında Bayern Münih ile karşılaşacak temsilcimiz, oynadığı 9 maçtan sadece 3 galibiyet çıkarabildi ve 13’üncü basamağa kadar geriledi. Sarı lacivertli ekip, pek çok yıldız oyuncusunu dinlendirdiği lig maçında, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i 85-77 ile geçti.

Bayern Fransa’da Dağıldı

Monaco Bayern Sonuc

Bayern Münih de tıpkı Fenerbahçe Beko gibi sezona kötü sonuçlara başlamış ancak sonrasında seri galibiyetlerle toparlanmıştı. Geçtiğimiz hafta ise oynanan kötü oyun ve alınan yenilgi, Bayern Münih takımını sezon başındaki görüntüsüne geri götürdü. Fransa’nın Monaco ekibine 94-71 kaybeden Bayern Münih, şu anda ligin 14’üncü basamağında konumlanıyor. İtalyan koç Trinchieri, özellikle son Eurolig maçında son derece gergin göründü. Eurolig’de son iki maçından da yenilgi ile ayrılan Alman temsilcisi, sahasında genelde çok zorlandığı Fenerbahçe Beko’ya karşı bu defa şeytanın bacağını kırmak istiyor. Bayern, 12 gün içinde oynadığı 5 resmi müsabakanın 4’ünden mağlubiyet ile ayrıldı.

Maç Öncesi Notlar

Fenerbahçe’nin Almanya’daki zorlu sınavı öncesinde çok ciddi bir sakatlık problemi bulunmuyor. Bayern Münih’in eski oyuncusu olan Barthel, takımla beraber çalışmalara başladı ancak bu maçta oynayıp oynamayacağı henüz belirsiz. Öte yandan sakatlığını tamamen atlatan Pierre, maç ritmine yavaş yavaş girmeye başlıyor. Bayern Münih tarafında ise Radosevic ve Zipser’in sakatlıklardan dolayı oynamaları beklenmiyor. Geçtiğimiz sezon bu salonda oynanan müsabakada Fenerbahçe Beko, rakibini 68-77 ile yenmeyi başarmıştı.

Fenerbahçe Beko'nun Bayern Münih Kadrosu

Bayern Münih deplasmanında Fenerbahçe Beko'nun 12 kişilik kadrosu açıklandı. Buna göre sarı lacivertliler sahaya şu oyuncularla çıkacak: Şehmus Hazer, Marial Shayok, Melih Mahmutoğlu, İsmet Akpınar, Nando De Colo, Pierria Henry, Dyshawn Pierre, Marko Guduric, Jan Vesely, Devin Booker, Achille Polonara, Ahmet Düverioğlu